NaslovnicaVijestiSLUŽBENO: Kylian Mbappe prešao u PSG

SLUŽBENO: Kylian Mbappe prešao u PSG

Službeno je, PSG je potpisao Kylian Mbappea. Francuski klub je ovo ljeto proveo trošeći velike novce. Prvo su doveli Neymara za 198 milijuna funti ranije ovog ljeta, a zatim su pokušali dovesti i Kylian Mbappea za 134 milijuna.

Službeno

Kada to nije uspjelo zbog problema sa FFP-om, bogataši iz Lige 1 su odlučili da ga dovedu na posudbu sa namjerom da ga potpišu za stalno idućeg ljeta sa obavezom da ga plate 166 milijuna funti prenosi Sky Sports.

Mislite da će se nakon što su srušili svjetski transfer rekord kako bi doveli Neymara iz Barcelone u francuski glavni grad, PSG samo tako odmaknuti i gledati sa strane kako neko odvodi jednog od najvećih talenata na svijetu ispred njihovog nosa?

Međutim, oni nisu bili zadovoljni sa trošenjem novca na Neymara, pa su odlučili da ponove isti trik kako bi uvjerili Monaca da im pusti najcjenjeniji posjed koji imaju u svojim redovima, 18-godišnjeg Mbappea.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Vjerovali smo da je Real Madrid bio glavni za potpis mladog napadača i bili su spremni platiti 160 milijuna funti za njegov potpis, no ipak, dogovor o transferu Mbappea u Bernabeu nikada nije bio materijaliziran.

Mbappe je postigao 26 golova u 44 utakmice prošle sezone, pomažući Monacu da osvoji svoj prvi naslov Francuske Lige 1 u 17 godina, kao i dolazak u polufinale Lige prvaka.

Mbappe sada čini jednu od najstrašnijih napadačkih snaga na planetu sa Neymarom i Edinsonom Cavanijem. Kakva će ovo sezona biti za PSG. Ako sada ne osvoje Ligu prvaka nikada neće ni osvojiti!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!