NaslovnicaVijestiDonnarumma svojim prijateljima otkrio u koji klub iz Premier lige će preći...

Donnarumma svojim prijateljima otkrio u koji klub iz Premier lige će preći na ljeto

Donnarumma svojim prijateljima otkrio u koji klub iz Premier lige će preći na ljeto. Dok su neke mlade zvijezde bolno nadvladane i uspoređene sa velikima nakon samo nekoliko utakmica, nema sumnje da je i Gianluigi Donnarumma pravi posao.

Donnarumma svojim prijateljima

U protekle dvije sezone talijan se probio u redove AC Milana i postao nesumnjivi broj jedan. To sigurno nije loše za 18-godišnjaka.

Unatoč neizmjernom prestižu kluba, AC Milan više nije onaj stari. Njihov položaj na šestom mjestu u Seriji A je svjedočanstvo toga, čak i kod Atalanate koja ima veliku razliku u bodovima, čak 6.

Slijedom toga, bilo je mnogo glasina koje povezuju Donnarummu sa odlaskom sa San Sira. Jednako tako bilo je mnogo utjecajnih ljudi i navijača koji vjeruju da će napraviti korak naprijed.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Dječak je nakupio 39 nastupa ove sezone i zaradio je reputaciju svjetske klase. To je bilo očito u utakmici protiv Juventusa u ožujku, kada je bio igrač utakmice.

Ipak, s obzirom na njegovu dob, možda bi bilo smisla da ga konsolidira njegov uspon sa Milanom i izgradi svoj ugled još više. Uostalom, takve fine izvedbe i vrijeme igranja rijetke su za igrača njegove dobi i položaja.

Štoviše, Donnarumma se čini milanskim čovjekom u srcu, što dovodi mnoge da vjeruju da će produžiti ugovor sa Rossonerima.

Pa, prema The Sunu, mnogi su u krivu. Vjeruje se da je Donnarumma rekao prijateljima da namjerava napustiti Milan u korist jednog zainteresovanog kluba iz Premier lige. Ako takva odluka postane materijalna, tada bi moglo doći do velike borbe za njegov potpis.

Vjeruje se da je destinacija njegovog izbora Manchester City. Unatoč tome što je Manchester United prije bio promatran kao glavni konkurent za njegovo dovođenje.

[su_euro_soccer_bonus]

Ovo bi značilo da Donnarumma neće pregovarati o novom ugovoru u Italiji i da će prihvatiti posao od 70.000 funti tjedna na Etihad stadionu.

To bi bila i razumna odluka. Nema garancije da će David de Gea napustiti Old Trafford zbog Real Madrida. Osim toga, 26-godišnjak je dobio nagradu za Unitedovog igrača godine tri puta u posljednje četiri godine.

Dok je na plavoj strani Manchestera, Claudio Bravo se borio sa formom ove sezone i Pep Guardiola je otvorio vrata za novog vratara. Čileanac je bio loš nasljednik Joe Harta i Willy Caballero dokazuje da nije ništa više nego zamjena.

Također pročitajte: Barcelona dovodi zvijezdu Chelseaja? Katalonci ga očajnički žele u svojim redovima, vjeruju da će im on riješiti sve probleme

No, zanimljiv podatak je da bi City mogao dovesti Donnarummu za samo 20 milijuna funti. To dokazuje veliku naknadu za vratara, ali cijena koja izgleda vrlo mala naspram one koja je plaćena za Paul Pogbu.

Da li će Donnarumma zapravo odbiti da potpiše novi ugovor, još uvijek nije jasno, ali sumnjamo da će Pep Guardiola čekati. Uostalom, to bi moglo biti dodatni poticaj za City.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!