NaslovnicaVijestiDresovi Barcelone za sljedeću sezonu će izgledati kao nešto što nikada niste...

Dresovi Barcelone za sljedeću sezonu će izgledati kao nešto što nikada niste vidjeli do sada

Dresovi Barcelone za sljedeću sezonu će izgledati kao nešto što nikada niste vidjeli do sada. Barcelona je upravo pokrenula svoje domaće i gostujuće dresove za sezonu 2017/18 pod vodstvom Ernesta Valverdea, sa dizajnom za treći dres koji se također upravo pojavio na internetu.

Dresovi Barcelone

Ovdje su slike sva tri kompleta:

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

No, danas je iz Katalonije došla vijest da Barcelona razmišlja unaprijed i već su se odlučili za dizajn za sezonu 2018/19.

Mundo Deportivo je dobio informacije i izvještavaju da će sljedeće sezone, zaštitni znakovi Barceloninih pruga zamijeniti slike grada – što će zasigurno biti prvi takve vrste.

[su_watch_live_football]

Navodno su dizajni, koji će sadržavati slike glavnih cesta u Barceloni, već odobreni i sve je postavljeno da Barcelona nosi jedinstvene dresove sljedeće godine.

Klub je usvojio sličan stil za treninge prije susreta nekoliko godina unatrag, no kako mediji navode tren će se nastaviti na dresu 2018/19 sezone – iako se misli da će dizajn biti poboljšan.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!