NaslovnicaVijestiDrinkwater pronašao novi klub, ostaje u Premiershipu

Drinkwater pronašao novi klub, ostaje u Premiershipu

Kako piše francuski list, SFR Sport Leicester je prihvatio ponudu od 28 milijuna funti za svkog nogometaša i engleskog reprezentativca Dannyja Drinkwatera koji bi ipak trebao ostati u Premiership, jer je ponudu od 28 milijuna funti za 27-godišnjeg Engleza poslao Chelsea.

pronašao novi klub

Kako piše SFR Sport, Antonio Conte već dulje vrijeme namjerava dovesti Drinkwatera koji im je sada prvi pik. S obzirom da se prijelazni rok završava u četvrtak, Chelsea mora biti veoma brz ukoliko želi još pojačati vezni red jer su prodali Nemanju Matića Manchester Unitedu, a srbijanski nogometaš je bio veoma važan kotačić u mašineriji Antonija Contea.

[su_cashout]

Jean Michael Seri objasnio zašto je propao njegov transfer u Barcelonu

SLUŽBENO: Borussia Dortmund dovela zamjenu za Ousmanea Dembelea!

Chelsea je u početku ponudio 15 milijuna funti za nogometaša Leicestera, ali je bivši prvak Engleske ovu ponudu odbio tako da su Bluesi morali napraviti novu ponudu. SFR piše da i sam Drinkwater želi napustiti Leicester iako ima ugovor do 2021. godine. U Chelseaju će mu konkurencija biti Cesc Fabregas, N’Golo Kante – njegov bivši suigrač i Tiemoue Bakayoko.

Trener Leicestera, Craig Shakespeare za kojeg se spekulira da bi mogao biti otpušten rekao je da je samo čitao spekulacije oko odlasku Drinkwatera, te da ništa ne može potvrditi dok ne dobiju ponude.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!