NaslovnicaVijestiDva razloga zbog kojih je Lukaku potpisao za Manchester United pored Chelseaja

Dva razloga zbog kojih je Lukaku potpisao za Manchester United pored Chelseaja

Dva razloga zbog kojih je Lukaku potpisao za Manchester United pored Chelseaja. Manchester United je osvojio utrku za potpisivanje Romelu Lukakua iz Evertona.

Dva razloga

U petak navečer, izgledalo je da bi Chelsea mogoa pobijediti u utrci za belgijskog napadača, nakon što su ponudili isti iznos, 75 milijuna funti kao i Manchester United.

Međutim, u subotu ujutro, to jest jutro, United je potvrdio da su se dogovorili sa Evertonom i da preostaju samo medicinski pregledi i osobni uvjeti.

Mnogi su vjerovali da se Lukaku zapravo želi vratiti na Stamford Bridge i dokazati da je Chelsea pogriješio kada su ga prodali u 2014. godini.

[su_bonus]

Međutim, on će dokazivati Jose Mourinhu u Manchester Unitedu, jer ga je on prodao u to vrijeme u Chelseaju za samo 28 milijuna funti.

Zašto je Lukaku izabrao Manchester United pored Chelseaja?

Pa, prema Mattu Lawu i Telegrapha, postoje dva razloga zbog kojeg će Lukaku nositi crveni dres, a ne plavi sljedeće sezone.

“Chelsea je ponudio nešto više od Unitedovih 75 milijuna funti za Romelua, ali to nije odgovaralo Raiolinim naknadama i oni nisu imali Rooneya da pošalju u drugom smijeru.”

Dakle, unatoč tome što su bili voljni da plate više novca za Lukakua, Chelsea nije uspio dobiti svog čovjeka.

Naravno, Lukakuov agent Mino Raiola je imao nešto sa tim.

Super agent je odigrao veliku ulogu u velikim transferima, Paul Pogbe u United prošlog ljeta i bio je intrumentalan u Lukakuovoj odluci ovog ljeta.

[su_cashout]

Budući da je Chelsea odbio platiti Raioli istu naknadu kao i United – za koju se vjeruje da je bila oko 10 milijuna funti – propustili su potpisati 24-godišnjaka.

Drugi razlog u kojem Chelsea nije mogao ništa da uradi, jeste taj da Everton želi Rooneya, a United im je to mogao obezbjediti. On je sigurno bio iskorišten kao dio ovog ugovora, gdje će Everton potencijalnu zamjenu za Lukakua tražiti u obliku Rooneya.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!