NaslovnicaVijestiEnrique ušao u sukob sa novinarom

Enrique ušao u sukob sa novinarom

Trener nogometaša Barcelona Luis Enrique poslije poraza njegove momčadi od Paris Saint-Germaina u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka ušao je u sukob sa novinarom katalonske televizije TV3 i poručio mu da “bi trebao imati isti ton u glasu” kada Katalonci pobjeđuju i gube.

sukob sa novinarom

“Novinari ne prate utakmicu pažljivo, tako da niste primijetili da smo na poluvremenu promijenili sustav sa 4-3-3 na 4-2-3-1 da bi (Lionel) Messi više bio u posjedu, ali se svakako završilo jednako loše kao što je počelo. Isključivo sam ja odogovoran za ono što se dogodilo, a tebe bih zamolio da ton u tvom glasu bude isti i kada pobjeđujemo i kada gubimo “, ušao je Enrique u sukob sa novinarom TV3 Jordijem Grauom.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

Barcelona je sinoć u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka poražena na gostovanju od PSG-a s 0:4, što je bio tek šesti put u povijesti da su Katalonci primili četiri gola u najjačem europskom natjecanju.

“Ovo je bila užasna večer. PSG je bio bolji od nas sa i bez lopte. Rezultat jasno oslikava što se dogodilo i nisam potreban ja da to riječima opisujem… Da su moji igrači dubili na glavi ishod bi bio isti”, rekao je Enrique.

U španjolskim medijima se prethodnih dana spekuliralo da će Enrique na kraju sezone napustiti Barcelonu, a da će na njegovo mesti doći trener Seville Jorge Sampaolo.

Revanš utakmica osmine finala Lige prvaka između Barcelone i PSG-a igraće se 8. ožujka.

Gledajte utakmicu između Bayerna i Arsenala uživo, besplatno i bez reklama u HD!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!