NaslovnicaVijestiEvo koja dva kluba iz Premier lige žele dovesti Cavanija nakon svađe...

Evo koja dva kluba iz Premier lige žele dovesti Cavanija nakon svađe sa Neymarom

Evo koja dva kluba iz Premier lige žele dovesti Cavanija nakon svađe sa Neymarom! Odnosi Edinsona Cavanija s Neymarom u ovom trenutku dominiraju naslovima širom svijeta u svim medijima, a dvojac PSG-a svojui svađu prenio je i na upravu PSG, gdje je Neymar od predsjednika kluba zatražio da prodaju Urugvajca.

Evo koja dva kluba iz Premier lige žele dovesti Cavanija

Tijekom pobjede PSG-a od 2-0 nad Lyonom tijekom vikenda, Cavani je došao u sukob s Dani Alvesom, koji je odbio dati loptu Urugvajcu za izvođenje slobodnog udarca, prije nego što je Cavani ušao u sokob i sa Neymarom, tako što je uzeo loptu od Neymara i izveo jedanaesterac, koji je kasnije propustio realizirati.

Sukob prošlog vikenda nije bio prvi između dva južnoamerikanca, i tada je Cavani također odbio prepustiti izvođenje jedanaesterca Neymaru u pobjedi 6-2 nad Toulouseom prošlog mjeseca. Tada je Cavani realizovao najstrožiju kaznu, iako je tako uskratio priliku Neymaru za hat-trick, i to dvaputa u toku utakmice. Da je sukob eskalirao, pokazuje i činjenica da su Engleski timovi već izrazili želju za dovođenjem Cavanija.

>> Arsenal u pregovorima za novo pojačanje: Wenger već isplanirao novi transfer za zimski prijelazni rok

Daily Mail prenosi kako je Chelsea jedan od nazagrijanih klubova za dovođenjem Cavanija u januaru, a bivši klub napadača, Napoli, također je među zainteresovanim kupcima. Ono što je možda najviše iznenađujuće a prenosi Daily Mail, je da su čelnici Evertona također pokazali interes za bivšeg igrača Palerma i Napolija.

Interes Evertona je možda primamljiv, međutim, Cavani ne želi igrati u klubu koji ne nastupa u Ligi prvaka, što klub sa Goodison Parka za sada ne može ponuditi. Plata Urugvajca od 120.000 funti tjedno bez poreza također može predstavljati problem za Everton, bez obzira na njihovu ogromnu potrošnju na tržištu ovog ljeta, gdje je Ronald Koeman potrošio 140 milijuna funti na potpis novih pojačanja ali kako stvari stoje od transfera Cavanija nema ništa.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!