NaslovnicaVijestiEvo tko bi mogao biti novi izbornik kosovske reprezentacije

Evo tko bi mogao biti novi izbornik kosovske reprezentacije

Evo tko bi mogao biti novi izbornik kosovske reprezentacije

Kosovska reprezentacija od završetka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji nema izbornika, a mediji u Prištini spekuliraju tko bi mogao biti novi izbornik. Nekadašnji njemački reprezentativac Lothar Matthäus mogao bi biti imenovan za novog izbornika Kosova, pišu mediji u Prištini. Matthaus se u ponedjeljak sastao u Londonu s predsjednikom kosovskog nogometnog saveza Fadiljom Vokrijem.

Kosovski nogometni savez i Vokri nisu, međutim, željeli komentirati ove navode, ali selekcija Kosova od okončanja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvu u Rusiji nema izbornika, pošto je Albertu Bunjakuu istekao ugovor.

[su_bonus]

Lothar Matthäus je bio kapetan Njemačke koja je 1990. godine osvojila Svjetsko prvenstvo, a igrao je za Bayern i Inter. Bio je izbornik Bugarske i Mađarske, a trenirao je bečki Rapid, Partizan i Red Bull iz Salzburga. Svoju igračku karijeru počeo je u Borussiji iz Monchengladbacha u kojoj je odigrao 162 utakmice u periodu od 1979. do 1984. godine.

Evo šta je Ronaldo rekao o Messiju nakon dodjele nagrada

Evo za koga su Ronaldo, Messi i ostale zvijezde glasale u izboru za najboljeg igrača svijeta

Zatim prelazi u minhenski Bayern za koji nastupa četiri godine i u tom periodu je postigao 57 pogodaka za Bavarce u 113 nastupa. 1992. godine uslijedio je transfer u Inter iz Milana gdje je pružao odlične karije i postigao 40 pogodaka za četiri godine.  U Bayernu je igrao ponovo, do 2000. godine.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!