NaslovnicaVijestiEvo tko su mogući protivnici Hrvatske u doigravanju za Svjetsko prvenstvo

Evo tko su mogući protivnici Hrvatske u doigravanju za Svjetsko prvenstvo

Reprezentacija Hrvatske savladala je na Olimpijskom stadionu u Kijevu reprezentaciju Ukrajine u posljednjem 10. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Rusiji. Vatreni su tako obezbijedili doigravanje za plasman na Svjetsko prvenstvo pošto su u grupi I završili na drugom mjestu sa 20 bodova, dok je na prvom mjestu završio Island sa dva boda više.

protivnici hrvatske

Izabranici Zlatka Dalića, novog hrvatskog izbornika opravdali su očekivanja navijača i tako ipak na kraju izborili doigravanje nakon šokantnog poraza remija sa Finskog prošli tjedan u Rijeci, koji je vjerojatno Hrvatsku koštao direktnog plasmana. Hrvatska je večeras protiv Ukrajine povela tek u 62. minutu pogotkom Andreja Kramarića na asistenciju Luke Modrića, a nogometaš Hoffenheima svoj drugi pogodak postiže u 70. minuti, ovaj put na asistenciju Ivana Rakitića i tako postavlja konačan rezultat.

[su_cashout]

Hrvatska je mogla i završiti prva u svojoj skupini, ali za takvo nešto Kosovo je trebalo slaviti protiv Islanda, ali očekivano – Islanđani su rutinski slavili sa 2-0. Na tablici drugoplasiranih reprezentacija Hrvatska je preskočila Wales i Slovačku na tablici drugoplasiranih reprezentacija, i tako će biti nositelj na izvlačenju za play-off koje će se održati u Zurichu 17. listopada.

Reprezentacije koje su nositelji su: Portugal, Italija, Danska i Hrvatska. Nenositelji su: Švedska, Sjeverna Irska, Republika Irska i Grčka.

Prve utakmicei graju se od 9. do 11 studenog, a uzvratne utkamice održat će se od 12. do 14. studenog. Hrvatska je do sada ukupno tri puta igrala doigravanje za neko veliko natjecanje, i sva tri puta prošla. Prije 20 godina protiv Ukrajine, protiv Slovenije 2003. godine, protiv Islanda 2013. godine za Svjetsko prvenstvo koje se održalo u Brazilu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!