NaslovnicaVijestiFIFA plaća Seamusa Colemana tijekom oporavka

FIFA plaća Seamusa Colemana tijekom oporavka

Svjetska nogometna federacija, FIFA plaća nogometašu Evertona Seamusu dok se oporavlja od ozljede zarađene na utakmici između Irske i Walesa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018, objavili su britanski mediji. Na utakmici Grupe D kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u petak između Irske i Walesa, lijevi bočni Walesa Neil Taylor oštro je startao nad Colemanom i tom prilikom mu na dva mjesta polomio desnu nogu. Colemanje nakon toga uspješno operiran.

FIFA plaća

Program zaštite klubova, koji je FIFA ustanovila 2012. godine, omogućuje da svjetska kuća nogometa umjesto klubova plaća igrača koji se ozlijedio na utakmici reprezentacije. Prema navodima britanskih medija, Coleman tjedno zarađuje oko 45.000 funti u Evertonu, a FIFA će mu plaćati toliko.

“Vidio sam startove na Colemanom i Johnom O’Sheom i mogu reći da su jadni. Coleman je bio u bolnici, nokautiran, a potom je operacija prošla uspješno. Prirodno, bio je vrlo razočaran, biće mu potrebno mnogo vremena da se oporavi. “, rekao je O’Nill za medije sa ‘Otoka’.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Izbornik irske reprezentacije naglasio je da je odsustvo Colemana veliki gubitak za njegovu selekciju.

“Igra odličnu sezonu u Evertonu i kapetan je našeg tima. Zasada nije poznato koliko će biti izvan terena, ni liječnici ne znaju. Ponekad mogu dogoditi određene komplikacije, nadam se da će ih zaobići.”, zaključio je O’Nill.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!