NaslovnicaVijestiFIFA pokrenula disciplinski postupak protiv Taylora

FIFA pokrenula disciplinski postupak protiv Taylora

Svjetska nogometna federacija (FIFA) pokrenula je disciplinski postupak  protiv beka Walesa Nila Taylora zbog starta kojim je slomio nogu Ircu Seamusu Colemanu.

disciplinski postupak

Defanzivac Evertona iznesen je na nosilima poslije starta zbog kojeg je Taylor dobio crveni karton tijekom kvalifikacijske utakmice u petak u Dublinu. Colemanu je u bolnici dijagnosticiran dvostruki prijelom noge.

Taylor neće moći igrati protiv Srbije u lipnju, ali bi FIFA mogla mu produži tu suspenziju. Kapetan Walesa Ashley Williams otkrio je da je Taylor želio posjetiti Colemana u bolnici, kao i da mu je poslao poruku telefonom.

“Neil je bio slomljen. Sjedio je na podu u suzama. Bili su vrlo tužni čak i ljudi koji ne poznaju Seamusa. Pitao me da li bi bilo u redu da ode da ga posjeti u bolnici. Ja sam mu dao broj telefona i on mu je odmah poslao poruku.”, rekao je Williams za web stranice Evertona.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Slošilo mi se kad sam čuo da mu je slomljena noga, pošto je on netko tko mi je drag i on je jedan od mojih drugara”, dodao je.

Seamus Coleman koji će sigurno dugo biti na pauzi, karijeru je počeo u Sligo Roversu, a 2009. godine prelazi u Everton za koji je do sada odigrao preko 200 utakmica i postigao 18 pogodaka. Jedno vrijeme je bio na pozajmici u Blackpoolu, ali odigrao je svega deset utakmica za engleskog niželigaša. Za reprezentaciju je debitovao 2011. godine.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!