NaslovnicaVijestiFOTO: Evo kako će Paris SG izgledati sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će Paris SG izgledati sljedeće sezone

U šokantnom dvomeču osmine finala Lige prvaka protiv Barce, PSG je na nevjerojatan način prosuo prednost od 4:0, tako što su u uzvratu od 88. minuta primili čak tri gola (6:1), a u Ligue 1 naslov prvaka odnio im je Monaco. Evo kako bi trebalo da izgleda prvih 11 PSG-a sljedeće sezone.

sljedeće sezone

Iza PSG-a je bez dvojbe jedna neuspješna sezona, pošto su u Ligue 1 ostali bez naslova nakon što su 4 puta uzastopno podizali pehar prvaka, a u Ligi prvaka su zaustavljeni u osmini finala od Barcelone, i to na kakav način. U vjerovatno najvećem preokretu u povijesti elitnog europskog nogometnog natjecanja, Parižani su na Camp Nou otišli sa zalihom od čak 4:0. Nakon što je Cavani u 62. minutu smanjio prednost Barce na 3:1, što je rezultat koji je stajao na semaforu do 88. minuta, teško da je postojao bilo ko na stadionu ko nije vidio PSG u četvrtfinalu.

[su_no1forfootball]

Međutim, prekrasnim pogotkom Neymara iz slobodnog udarca u 88. minutu, pa golom istog igrača sa bijele točke, nakon kontroverzno dosuđenog udarca za najstrožu kaznu, u sudačkoj nadoknadi, te Sergi Roberta u poslednjim trenucima utakmice, katalonski klub je na nestvaran način izborio prolaz dalje, a igrači i navijači PSG-a ostali su u nevjerici i suzama.

Bogati arapski vlasnik neće štediti novce da vrati “prinčeve” na francuski tron, te da konačno naprave iskorak u Ligi prvaka i stignu do same završnice.

FOTO: Evo kako će Manchester United izgledati sljedeće sezone

FOTO: Evo kako će Milan izgledati sljedeće sezone

FOTO: Kako će Everton izgledati sljedeće sezone?

Naravno, u francuskoj Ligue 1 prvi su favoriti za osvajanje naslova, sa koeficijentom 1.33, dok su u Ligi prvaka osmi sa koeficijentom od čak 17. Lijepa mogućnost da zaradite, ukoliko vjerujete u momčad predvođenu Cavanijem i Alvesom, te u šeika i njegove milijune.

Iako je bio pred potpisom za Manchester City, Dani Alves, koji je imao sjajnu sezonu sa Juventusom, na kraju je ipak završio u Parizu, a nekoliko dana ranije iz Real Sociedada stigao je lijevi bek Yuri Berchiche, za oko 16 milijuna eura, kao zamjena za Maxwella, koji je “okačio kopačke o klin”.

Već dugo se spekuliše o odlasku Marca Verrattija, a kao najizglednija destinacija spominje se Barcelona, no poslednji signali ukazuju na to kako bi italijanski veznjak ipak mogao ostati na Parku Prinčeva. Ukoliko ipak napusti PSG, alternativa u veznom redu je Thiago Motta, doduše defanzivnija, no sigurno je da bi u tom slučaju pariski klub tražio pojačanje.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!