NaslovnicaVijestiFOTO: Evo kojih 11 igrača je mogao dovesti PSG za cijenu Neymara

FOTO: Evo kojih 11 igrača je mogao dovesti PSG za cijenu Neymara

FOTO: Evo kojih 11 igrača je mogao dovesti PSG za cijenu Neymara

Svi mediji danas bruje o jednoj vijesti, a to je da je brazilska nogometna zvijezda, Neymar danas saopštio Barceloni da želi prijeći u Paris Saint-Germain i tako postaviti rekordni transfer u svijetu nogometa, a riječ je o cifri od čak 222 milijuna eura. Saga je napokon završena, nakon više od mjesec dana nagađanja, sada je skoro i službeno da će Neymar pojačati redove pariškog tima koji je već zakupio trg u Partizu gdje će dočekati brazilskog nogometaša.

cijenu neymara

Još od nekih zanimljivijih transfera ovog ljeta su prelazak Romelua Lukakua za 78 milijuna eura u United iz Evertona, Alvaro Morata iz Real Madrida u Chelsea za 72 milijuna eura, a tu je još i transfer Alexandrea Lacazzettea u Arsenal iz Lyona za čak 58 milijuna eura.

Matić: Želim da budem podjednako uspješan kao on!

Diego Costa na pragu odlaska u Italiju na posudbu

Koliko će novca zaraditi Neymarov otac ukoliko njegov sin ode u PSG?

[su_cashout]

Dosadašnji rekord u najvećem transferu u nogometu držao je Paul Pogba, 99 milijuna eura kada je iz Juventusa prešao u Manchester United. Renomirani nogometni portal, goal.com sastavio je najboljih 11 nogometaša koji je PSG mogao dovesti za 222 milijuna eura, koliko su platili Neymara. U timu koji je sastavio Goal tu su još i Nemanja Matić koji je nedavno ozvaničio transfer iz Chelseaja u United za 45 milijuna eura, a od ‘zvučnijih’ mena tu su još i Leonardo Bonucci koji je prešao u Milan iz Juventusa za 42 milijuna eura.

Cijena kompletnog tima iznosi 218 milijuna eura.

cijenu neymara

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!