NaslovnicaVijestiFrancuski stručnjak odbio tri kluba i čeka ponudu Barcelone

Francuski stručnjak odbio tri kluba i čeka ponudu Barcelone

Francuski stručnjak odbio tri kluba! Na kraju sezone klupu Barcelone definitivno napušta trener Louis Enrique. Dvije strane se sporazumno razilaze nakon što u Barceloni nisu odlučili da mu produže ugovor, te već neko vrijeme aktivno traže njegovog nasljednika. Francuski mediji tvrde da je Barcelona već pronašla trenera te da samo čekaju kraj sezone da i oficijalno objave da će ih u narednoj sezoni predvodit Francuz, Laurent Blanc.

Francuski stručnjak odbio tri kluba

Luis Enrique će voditi Barcelonu do kraja sezone, pokušat će osvojiti naslov ili barem kup i tako uspješno zaključiti svoju avanturu na Camp Nou. Kako stvari stoje čelnici Barcelone se još nisu odlučili ko će ih voditi u narednoj sezoni, ali Francuski mediji, navode da je Barcelona postigla usmeni dogovor sa Laurentom Blancom. On je već kao igrač boravio na Camp Nou, a sada bi se mogao vratiti i kao trener.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Nekadašnji selektor Francuske reprezentacije i trener PSG-a, je navodno toliko zagrijan za klupu Barcelone da je u skorije vrijeme odbio tri velika kluba koja su pokazala interes za njegove usluge. Njega su na svojoj klupi željeli da vide Sevilla, Betis i Las Palmas, ali je Blanc svim klubovima jasno i glasno rekao “NE”.

>> Transfer ljeta: Luka Modrić u Londonu

Ali to su sve navodi iz francuskih medija, dok španjolski mediji tvrde da Blanc i nema neke velike šanse što se tiče preuzimanja klupe Blaugrane. On se navodno nalazi tek na sedmom mjestu liste kandidata za novog trenera katalonskog velikana. Oni navode da je prvi favorit za preuzimanje klupe Barcelone, sadašnji selektor Njemačke reprezentacije, Joachim Loew.

Bilo kako bilo, na ime novog trenera nećemo još dugo čekati. Oficijalno, ime novog trenera će biti objavljeno po završetku utakmice finala kupa Španije.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!