NaslovnicaVijestiFrancuski velikan osuo paljbu po Barci: Treći put žele našeg igrača, i...

Francuski velikan osuo paljbu po Barci: Treći put žele našeg igrača, i opet to rade na nedozvoljen način

Francuski velikan osuo paljbu po Barci: Treći put žele našeg igrača, i opet to rade na nedozvoljen način! U zadnjih nekoliko godina Barcelona je poznata po pogrešnim i lošim odlukama i transferima na nogometnoj tržnici. Nešto po čemu su još poznati ali šira javnost nije upoznata sa time, su transferi i pregovori sa igračima drugih klubova na nedozvoljen način. Tako je bilo i ovaj put, a žrtva je ponovo francuski PSG, koji je i ranije imao problema sa Barcelonom.

Treći put žele našeg igrača

Glavni cilj Katalonaca to ljeto je svakako Marco Veratti. O tome nema nikakve sumnje, on je njihova prva želja i spremni su da urade sve kako bi ga doveli na Nou Camp. Barcelona je poznata po tome da vodi tajne sastanke i razgovore sa igračima drugih klubova, da vrši pritisak na igrače i klubove i šta sve ne…

Jedan od ljudi iz uprave PSG iznio je sav gnjev na račun Barce i u nalivu bjesa otkrio je nekoliko nevjerovatnih informacija za katalonski list Sport.

>> Šok iz Osijeka: Luki Modriću prijeti pet godina zatvora?

“Odmah da vam kažem da je to već treći put da Barcelona želi doći do našeg igrača na takav način. Prvo su željeli Thiaga Silvu, zatim Marquinhosa. U oba navrata smo im dali do znanja da igrči nisu na prodaju te da ih se nećemo odreći, a oni su se oba puta nasmješili i otišli. I ponovo se vraćaju. O ovome nismo htjeli govoriti u javnosti ali mislim da je sada vrijeme da se sve otkrije.”

[su_live_koeficijenti]

Prljavi poslovi nisu nepoznanica Barceloni, klub je u prošlosti ali i sada više puta vodio skrivene i tajne pregovore, kontraverze oko transfera Neymara,  bili su kažnjavani od UEFA-e sa zabranom transfera ali unatoč svemu katalonska krv im ne dozvoljava da posluju regularno, za razliku od ostalih velikih klubova u Evropi.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!