NaslovnicaVijestiFrank Lampard imenovao četiri najbolja igrača sa kojima je igrao u svojoj...

Frank Lampard imenovao četiri najbolja igrača sa kojima je igrao u svojoj bogatoj karijeri

Frank Lampard imenovao četiri najbolja igrača sa kojima je igrao u svojoj bogatoj karijeri. Centralni veznjak, koji je postigao više golova u Chelseaju nego bilo koji drugi igrač u povijesti kluba, završio je svoju 21-godišnju nogometnu karijeru u veljači i bio je hvaljen od strane mnogih svojih bivših suigrača – kao i mnogih bivših protivnika.

Frank Lampard imenovao

Ali tkoga Lampard smatra kao najboljeg igrača sa kojim je igrao u svojoj bogatoj karijeri?

Pa, umirovljeni engleski reprezentativac otkrio je prošlog mjeseca, točnije u ponedjeljak navečer na Sky Sportsu, da je Eden Hazard bio tehnički najbolji igrač sa kojim je igrao.

[su_euro_soccer_bonus]

On je također rezervisao posebno spominjanje za Didier Drogbu i John Terryja.

Lampard imenovao četiri najbolja igrača sa kojima je igrao

Za Sky Sports, Lamprad je imenovao četiri najbolja igrača sa kojima je igrao.

Na pitanje da li je Hazard, koji je trenutno u odličnoj formi za Plavce, najbolji igrač sa kojim je igrao, Lampard je odgovorio: “To je teško pitanje.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“Uvijek imenujem John Terryja i Didier Drogbu kao najbolje igrače sa kojim sam igrao – a tu je i Eden na kraju moje karijere, on je bio još uvijek mlad. Mislim da se on još uvijek razvija i da će igrati još mnogo bolje.”

Također pročitajte: Juventus v Barcelona: Stara dama blagi favorit, dok se Barcelona bori za dosljednost

“Uvijek sam spominjao i Gianfranco Zolu, zbog toga što je ostavio vrlo dobar utjecaj na mene u prvih par godina u Chelseaju.”

“Ali u smislu igrača koji je tehnički potkovan i tog tipa igrača, to je Eden, a to što radi sada je zaista nevjerojatno.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!