NaslovnicaVijestiGalaktikosi će vladati svjetskim nogometom: Otkriven pakleni plan Real Madrida!

Galaktikosi će vladati svjetskim nogometom: Otkriven pakleni plan Real Madrida!

Galaktikosi će vladati svjetskim nogometom: Otkriven pakleni plan Real Madrida! Da li se ponavlja historija? U zadnjih godinu dana nema navijača Real Madrida kojem nije osmjeh razvučen od uha do uha. Fenomenalna, igra, odlična harmonija, fenomenalan trener. Skauting služba obavlja odličan posao, dovode se mladi igrači koji kasnije postaju nosioci igre! Početak ove sezone je nešto slabiji, ali ne sumnjamo da će uskoro Galaktikosi pronaći svoju pravu igru.

Galaktikosi će vladati

 

Ništa specijalno, mnogi će reći. I ostali klubovi imaju jake skauting službe, ali Real Madrid je u nečemu specifičan. Na identičan potez kao i ove godine, odlučili su se i prije četiri godine isto tako na Evropskom prvenstvu za mlade igrače. I tada su napravili pun pogodak. Najbolji strijelac turnira je bio Alvaro Morata koji je već bio igrač Real Madrida, Nacha su doveli iz B ekipe Reala, Dani Carvajala su vratili sa posudbe iz Leverkusena. Njima su još dodali Isca i Asiera Illaramendia, koji su gospodarili sredinom terena na tom turniru i bili su najzaslužniji što je Španija u finalu savladala vršnjake iz Italije.

>> Marko Arnautović objasnio tko je krivac: Evo zašto ne igram za reprezentaciju Srbije

U toj sezoni, 2013/2014, Real je osvojio naslov kupa Španije, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo.

[su_no1forfootball]

Ne treba napominjati da su barem trojica od gore navedenih danas ključni faktori u postavci Zinedina Zidanea, a ovog ljeta se historija u Real Madridu ponavlja. Kraljevski klub je ovog ljeta doveo Marcusa Llorentea i Jesusa Valleja, koju su bili članovi Reala ali na posudbi u drugim klubovima. Marco Asensio je već u prvom timu Reala a na Evropskom prvenstvu je bio najbolji igrač Španije. Sa posudbe je takođe vraćen Borja Mayoral od kojeg se očekuju velike stvari. I šlag na tortu će da bude potpisivanje jednog od najvećih španskih talenata, Dani Ceballosa koji je proglašen za najboljeg igrača Eura.

Sjajna skauting služba i pružanje prilike mladim igračima. To je recept za uspjeh. Da li se historija ponavlja i da li će Real i sa ovim mladićima postići uspjeh, ostaje nam da vidimo.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!