NaslovnicaVijestiGary Lineker imenovao klub u koji vjeruje da će otići Kylian Mbappe

Gary Lineker imenovao klub u koji vjeruje da će otići Kylian Mbappe

Gary Lineker imenovao klub u koji vjeruje da će otići Kylian Mbappe. Za Kylian Mbappea nitko nije znao u ovo doba prošle godine, a sada je najtraženiji nogometni napadač.

Gary Lineker imenovao

18-godišnjak je ovu sezonu odigrao nevjerojatno za Monaco, postigavši sjajnih 26 golova u 44 nasatupa, a istodobno je blistao u Ligi prvaka.

Mnogi od najboljih klubova na kontinentu pokušavaju da ga potpišu na vrijeme za sezonu 2017/18. Ali Monaco ne želi prodati svog najboljeg igrača ukoliko ne dobija astronomsku naknadu za njega, naknadu koja će oboriti svjetski rekord.

Čak i tada možda nije dovoljno. Paul Pogba je trenutno najskuplji svjetski igrač koji je plaćen 89.3 milijuna funti. Njegov sunarodnjak, Mbappe, nedavno je bio predmet ponude od 103 milijuna funti iz Real Madrida, prema pisanju Telegrapha. Monaco je odbio ponudu.

[su_euro_soccer_bonus]

“Plan je da uradimo sve kako bi produžili njegov ostanak i učinili sve da ostane sa nama još jednu godinu”, objavio je prošlog mjeseca potpredsjednik i glavni izvršni direktor Vadim Vasilyev.

Na pitanje hoće li Monaco odbiti ponude za Mbappea, Vasilyev je dodao: “Hoćemo, iako će to ovisiti o igraču. Ponudit ćemo mu novi ugovor i nadamo se da će prihvatiti i ostati sa nama. Mislim da ćemo to uraditi u lipnju, prije početka sezone.”

Međutim, Monacove šanse da će zadržati Mbappe mogu biti ozbiljno narušene ako igrač odluči da ode iz kluba ovog ljeta.

Ne bi trebao biti u manjku sa zainteresiranim klubovima koji bi ga odmah zgrabili ukoliko bi odlučio da napusti Stade Louis II.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain i Juventus su povezani sa tinejdžerom posljednjih nekoliko mjeseci.

Koeficijenti u nekim kladionicama predviđaju da će se on pridružiti Real Madridu ukoliko odlučio na ode iz Monaca.

Također pročitajte: Završen drugi najveći transfer u povijesti nogometa: Manchester United doveo pojačanje od 70 milijuna eura

Arsenal je drugi favorit za dovođenje Francuza, a zatim slijede Liverpool, PSG, Manchester City, Manchester United i Chelsea.

Ali Gary Lineker je otkrio sljedeću destinaciju Mbappea na Twitteru?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!