NaslovnicaVijestiGary Neville objasnio zašto mu je laknulo kada je Beckham napustio Manchester...

Gary Neville objasnio zašto mu je laknulo kada je Beckham napustio Manchester United

Gary Neville objasnio zašto mu je laknulo kada je Beckham napustio Manchester United. David Beckham možda nije sasvim najveći igrač koji je ikada igrao nogomet, ali je sigurno jedan od najpoznatijih.

Gary Neville objasnio

Engleski internacionalac koji je odigrao 115 utakmica za svoju zemlju, je imao slavnu karijeru koja ga je odvela do naslova u četiri različite zemlje.

Beckham je također bio drugo mjesto u nagradi za Zlatnu loptu 1999. godine, kada je Manchester United osvojio treble, a tada ga je pretekao Brazilac Rivaldo.

Bivši stručnjak za slobodnjake je bio dio generacije 92′ koja je imala Ryan Giggsa, Paul Sch olesa, Nicky Butta, Phil Nevillea i Gary Nevillea.

[su_watch_live_football]

Međutim, unatoč osvajanju šest naslova Premier lige, dva FA kupa i jedne Lige prvaka tijekom svog vremena na Old Traffordu, njegov odnos sa legendarnim Sir Alex Fergusonom nije bio baš sjajan, prije nego što se preslio u Real Madrid 2003. godine.

Sada je komentator na Sky Sportsu, Gary Neville izjavio kako je znao da Beckham nikada neće provesti svoju cijelu karijeru sa Unitedom.

“Uvijek je imao nadu da će igrati u inozemstvu i europskom nogometu”, rekao je Neville.

“Gledajući što je učinio u svojoj karijeri sada – igrajući za Real Madrid, PSG, AC Milan, Manchester United, LA Galaxy, to je zaista izvanredna karijera.”

“Ne možete gledati njegovu karijeru i reći da je pogriješio, on je bogatiji za ta iskustva.”

Beckhamov bivši suigrač Garry Neville je rekao da mu je laknulo kada je kapetan Engleske konačno napustio klub. Međutim, to nije imalo nikakve veze sa Beckhamom kao igračem.

“Njegovo vrijeme u Unitedu je došlo kraju, on je bio u pravu što je otišao”, dodao je Neville.

[su_live_koeficijenti_v2]

“Dio mene je osjetio olakšanje kada je ta napetost, ta mala stvar koja je bila tu, otišla.”

“Bio je brilijantan igrač i volio sam igrati sa njim.”

Beckham se smatra jednim od najuspješnijih engleskih igrača svih vremena. Beckham je bio uspješan gdje god da je otišao, što uključuje United, Real Madrid, LA Galaxy i PSG…usput, to nisu loša mjesta za život!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!