NaslovnicaVijestiGerard Pique otkrio zašto neće gledati finale Lige prvaka

Gerard Pique otkrio zašto neće gledati finale Lige prvaka

Gerard Pique otkrio zašto neće gledati finale Lige prvaka. Gerard Pique nije stranac uspjeha, ali sezona 2016/17 jednostavno nije bila njegova godina.

Gerard Pique otkrio

Španjolac i njegova draga Barcelona su igubili utrku za naslov La Lige u posljednjem tjednu, a na kraju su morali da se zadovolje sa drugim mjestom. To je dovelo do kraja nevjerojatnih šest trofeja lige u samo osam godina.

Možemo reći da novi prvaci – Real Madrid, baš i ne vole Piquea.

Nakon što su Los Blancosi ostvarili pobjedu nad Malagom tijekom vikenda, Pique je bio ismijavan, a igrači Real Madrida su mu pjevali pogrdne pjesmice.

[su_euro_soccer_bonus]

Bivši igrač Manchester Uniteda je postao javni neprijatelj broj jedan za navijače Real Madrida, ne samo zbog katalonskih korijena, već zbog niza odvažnih izjava u prošlosti.

U toj prigodi, snimke su pokazale Realovog igrača Dani Carvajala koji je pjevao pjesme o Piqueu. Carvajal je podigao raspoloženje navijača sa tim pjesmicama: “Pique š***k, klanjaj se šampionima.”

Nadajmo se da neće pisati pjesme, a onda opet, to je svakako ponizilo Piquea, a Carvajal je dobio koji plus od navijača Reala.

Iako je, naravno, bio veliki razlog za slavlje Los Blancosa, jer su osvojili titulu, postavljaju se mnoga pitanja o prikladnosti ovog konkretnog incidenta. Uostalom, da li prva titula od 2012. godine jamči omaložavanje kolege profesionalca.

Pa, Piqueu to nije previše smetalo. 30-godišnjak je uvijek bio stijena u obrani Barcelone i izgleda da nije bio toliko zaprepašten komentarima nekih najboljih svjetskih nogometaša.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Govoreći na FC Barcelona Foundation događaju, Pique je rekao par riječi o tome: “To je poznata pjesma među navijačima i ne smatram je uvredom.”

“Bio je to trenutak euforije, slavlja … Igrao sam sa Carvajalom, igram karte sa njim, dobro ga poznajem, dobar je momak, poslao mi je poruku nakon tog pjevanja i brzo sam mu odgovorio da nema problema, nema potrebe da se ispričava. Mislim da ne moramo davati puno važnosti tim stvarima.”

Izgleda da se Carvajal izvukao sa ovim. Pique će posljednji put ove sezone obući dres Barcelone protiv Alavesa u finalu Kupa Kralja, kad će se vratiti na teren poslije želučanog virusa.

U međuvremenu, Real Madrid ulazi u treće finale Lige prvaka u samo četiri godine. Pique, međutim neće gledati finale.

Također pročitajte: Ajax v Manchester United: Utakmica sezone za Jose Mourinha, može li mu Ajax poremetiti planove?

30-godišnjak je otkrio: “Mislim da neću moći gledati utakmicu, jer ću biti na kolegiju na Harvardu, imat ću drugog posla sa medijima, sportom i zabavom.”

Dok to izgleda kao sredstvo za zavaravanje Reala, čini se da je Španjolac uključen u sve to. On nije ogorčen zbog tog pjevanja, jer želi da se kvalifikuje u jedan od vodećih svjetskih univerziteta.

Jedino se nadamo da će barem tamo svaki certifikat biti jednak njegovih 12 naslova Lige prvaka i da to njegovi ‘najgori neprijatelji’ znaju. Gledamo u tebe Carvajal, prva titula nakon 2012. godine i ti si odma počeo pričati nebuloze.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!