NaslovnicaVijestiGianluigi Buffon tvrdi: Juventus dovodi novog vratara

Gianluigi Buffon tvrdi: Juventus dovodi novog vratara

Gianluigi Buffon tvrdi da Juventus dovodi novog vratara. Gianluigi Buffon možda još uvijek nigdje ne ide, gdje bi trebao provesti još jednu godinu u Juventusu među stativama kao broj jedan.

Gianluigi Buffon tvrdi

Unatoč tome, Juventus je zainteresiran za potpisivanje još jednog vratara uoči iduće sezone, a kapetan Italije potvrđuje interes svog kluba za Arsenalovog Wojciecha Szczesnya.

Szczesny je impresionirao tijekom dvije godine na posudbi kod rome, a sada pojavio kao meta Stare dame.

S Petr Cechom koji je čvrsto utemeljen kao vratar Arsene Wengera, Szczesny neće imati puno šanse za dokazivanjem u skorije vrijeme.

Međutim, s Buffonom koji će vjerojatno otići u mirovinu krajem iduće sezone, Poljak ima priliku da bude predstavljen kao Juvetov vratar broj jedan.

[su_euro_soccer_bonus]

Govoreći uoči utakmice protiv Lihtenštajna, Buffon je potvrdio planove da njegov tim želi da dovede Szczesnyja u Torino i da je razgovarao o svojoj budućnosti, sa Milanovim čudom od djeteta Gianluigi Donnarummom, koji je također povezan sa prelaskom u Juventus.

“Ovo bi mogla biti posljednja godina i želio bi biti glavni lik, kao što sam to uvijek sanjao.”

“Godina u kojoj ćemo vidjeti Buffona koji posvjećuje pažnju detaljima i želju da ostavi utisak.”

“Da bih to učinio, moram biti važan, radit ću za sljedeću godinu.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Golovi momčadi su posljedica onoga što ste dali i poduzeli tijekom cijele godine.”

“Uvijek sam bio racionalna osoba i uvijek sam tražio smisao stvari. U pravu ste da Juventus želi Szczesnyja i da u reprezentaciji ima dobar igrač poput Donnarumme.”

Također pročitajte: Završen drugi najveći transfer u povijesti nogometa: Manchester United doveo pojačanje od 70 milijuna eura

“Za mene, to će biti velika motivacija, jer iako imam 39-40 godina, moram održati svoje mjesto. Ako više ne želim braniti, ostat ću kod kuće, jer su Donnarumma i Szczesny dobri vratari po zasluzi, ne zato što im je netko dao nešto.”

Naknada od 13 milijuna funti je kako glasine kruže ponuđena za Szczesnyja, iako još uvijek ništa nije potvrđeno. Prelazak u Juventus obilježit će preokret u karijeri za Poljaka.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!