NaslovnicaVijestiGiroud objasnio kako je postigao spektakularan zgoditak

Giroud objasnio kako je postigao spektakularan zgoditak

Napadač Arsenala, Olivier Giroud, postigao je spektakularan zgoditak petom u pobjedi Arsenala protiv Crystal Palacea, prvog dana u 2017. godini.

zgoditak

Pobjeda Arsenala nad Crystal Palaceom kod navijača diljem svijeta vjerojatno je zaboravljena onog sekunda kada je glavni arbitar meča pokazao ekipama put u svlačionicu, ali spektakularan zgoditak Oliviera Girouda dugo će se vrtjeti TV špicama, a neće biti iznenađenje ukoliko pogodak postignut prvog dana 2017. godine za nešto manje od godinu dana bude proglašen za najljepši u godini.

Francuski centarfor izveo je pravo remek djelo, pogodivši mrežu rivala iz utrka, zahvativši loptu petom.

“Imam veliku sreću. Samo se o sreći radi”, rekao je Giroud poslije susreta, dodavši da u karijeri ništa slično nije uspio učiniti.

“Nisam uspio ni slično tome. Pokušao sam je odbijem … Mislim da mi je ovo najljepši gol i nije teško to ocijeniti.”

Imao sam malo sreće, jer je to bila jedina stvar koju sam mogao učiniti. Lopta je bila iza mene i pokušao sam da je udarim petom.”

“Možda me je gol Henrikha Mkhitaryana inspirirao, ali to je jedina stvar koju možete učiniti u sličnoj situaciji. Lijepo je i za mene i za tim, jer smo počeli godinu pobjedom”, istaknuo je centarfor Arsenala.

Arsenal je trenutno na trećoj poziciji na tablici Premier lige, sa 40 osvojenih bodova, 3 manje od drugoplasiranog Liverpoola i 9 manje od vodećeg Chelseaja. Novu utakmicu Gunnersi igraju već prekosutra, kada gostuju Bournemouthu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!