NaslovnicaVijestiGlavni razlog zbog kojeg je Paulo Dybala nosio potpuno crne kopačke protiv...

Glavni razlog zbog kojeg je Paulo Dybala nosio potpuno crne kopačke protiv Barcelone

Glavni razlog zbog kojeg je Paulo Dybala nosio potpuno crne kopačke protiv Barcelone. Lionel Messi je zasjenjen tijekom poraza Barcelone od Juventusa rezultatom od 3-0 u utorak navečer – nitko drugi nego čovjek kojeg tipuju da će ga zamijeniti na vrhu.

Glavni razlog

Paulo Dybalina dva gola u 15 minuta, dodajući Giorgio Chiellinijev gol glavom u drugom poluvremenu, znači da je Juventus uspio ostvariti udobno vodstvo za drugu utakmicu na Nou Campu sljedećeg tjedna.

Impresivan je bio 23-godišnjak u Torinu i sada je nagrađen sa novim ugovorom u kojem piše da će mu tjedna plata biti 110.000 funti, a držat će ga u klubu do 2022. godine.

Nakon što je obećao svoju budućnost Juventusu, Dybala je rekao: “Jako sam sretan i ponosan što sam u ovom klubu. Teško je zamisliti da se toliko pozitivnih stvari može dogoditi odjednom.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Ovo je tjedan pun posebnih emocija za mene. Ja sam vrlo zadovoljan što sam do sada i što ću tek da uspijem sa ovim timom, klubom i ovim navijačima.”

“Zahvalan sam na svim pohvalama, ali mislim da je još uvijek rano. Imam još mnogo toga da postignem. Želim nastaviti raditi naporno kako bi mogao dizati trofeje.”

“Vjerujem da je obnova ovog ugovora došla u pravo vrijeme – vrijeme u kojem igramo dobro i nadam se da ću nastaviti zabavljati sve navijače na terenu, u isto vrijeme i pokazati što mogu učiniti, a zatim osvojiti mnogo naslova u narednim godinama.

“Naprijed i gore, Forza Juve.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Bilo je samo pitanje vremena prije nego što će Dybala potpisati novi ugovor u Juventusu, u stvari, s obzirom da je imao samo 35.000 funti tjedno.

Njegov novi ugovor je velika tematika razgovora medija širom svijeta, ali je također bilo puno zbrke oko kopački koje je nosio protiv Barcelone.

Navijači su primijetili kako je Argentinac nosio potpuno crne kopačke na Juventus stadionu, sa samo njegovim personaliziranim logom, ukrašenim sa strane.

Pa, razlog zbog kojeg je nosio ove kopačke je otkriven. Prema Daily Mailu, Dybala je trenutno bez ugovora sa sponzorima.

Također pročitajte: Karijera Didier Drogbe je upravo dobila neobičan i zanimljiv preokret

Dybala je prethodno imao sponzorski ugovor sa Nikeom, koji je istekao u veljači, a zbog nekog razloga nije produžen, što objašnjava zašto je Argentinac morao nositi obične i potpuno crne kopačke protiv Barcelone.

Kopačke koje je nosio su stari par Nike Mercurial Superfly V, ali on ih je pocrnio s vana i postavio je svoj osobni znak – koji je modelizovan po njegovoj maski slavlja.

Što je bizarno je to što je Nike odlučio da ne produži svoj sponzorski ugovor sa Dybalom, jednim od najtraženijih igrača u svjetskom nogometu.

Međutim, izvještaji također govore da je Adidas spreman da ponudi ugovor Paulo Dybali.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!