NaslovnicaVijestiGotovo je: John Terry ipak ostaje u Londonu

Gotovo je: John Terry ipak ostaje u Londonu

Gotovo je: John Terry ipak ostaje u Londonu! John Terry će napustiti Stamford Bridge na ljeto nakon 22 godine provedene u klubu, a klubovi koji ga žele mogu ga dovesti besplatno, jer mu u junu ističe ugovor sa londonskom ekipom.

John Terry ipak ostaje u Premier ligi

Trideset šestogodišnji obrambeni igrač je sakupio 714. nastupa za Chelsea, a protiv Southamptona odigrao je prvi susret za Chelsea nakon mjeseca novembra. Terry je povezivan s brojnim klubovima Premier lige, uključujući West Ham i Swansea, kao i neke klubove iz MLS, Bliskog Istoka i Kineske Super lige.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Harry Arter, igrač Bournemoutha rekao je za Bournemouth Echo, da bi John Terry bio idealno pojačanje za ekipu koja želi da postane stabilni Premierligaš. Arter je rekao da vjeruje da Terryevo iskustvo može pomoći Bournemouthu da dođu do tog cilja.

>> Zvanično: Barcelona objavila imena pet igrača koje žele dovesti na ljeto

“Mislim da smo klub koji napreduje. Želimo se poboljšati svake godine, i jedini način da to učinimo jeste potpisivanje dobrih igrača, što Terry svakako jeste.  Ako je John zainteresiran za dolazak ovdje, nemam sumnje da bi ga klub volio dovesti.” – rekao je Arter.

Svoj odlazak kapiten Chelsea Terry najavio je u aprilu, nakon što je proveo 22 godine na Stamford Bridgeu. Sa Chelseaem je osvojio sve što se osvojiti može, a prije dvije sezone sa 34. godine izabran je u idealnu ekipu Premier lige. Od kako je Conte preuzeo ekipu, Terry je izgubio status prvotimca, te je nastupio na samo 10 utakmica u svim takmičenjima.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!