NaslovnicaVijestiGriezmann obećao budućnost Atleticu: Mourinho spremio 50 milijuna funti za drugog napadača

Griezmann obećao budućnost Atleticu: Mourinho spremio 50 milijuna funti za drugog napadača

Griezmann obećao budućnost Atleticu. Mourinho spremio 50 milijuna funti za drugog napadača. Dok se ljetni transferni rok približavao, samo jedno je ime bilo povezano sa prelaskom u Manchester United – Antoine Griezmann.

Griezmann obećao

Francuz ima otpusnu klauzulu od 100 milijuna eura, a Unitedu to nije bilo važno. I dok je sam napadač pričao o preseljenju na Old Trafford ocjenivši svoje izglede prelaska kao 6/10, činilo se da je samo pitanje vremena prije nego što Griezmann ode u Manchester.

Međutim, prošli tjedan Atletico Madrid je otkrio da je njihova žalba protiv zabrane transfera bila neuspješna.

Što je to značilo za Griezmannov potencijalni prelazak u United?

Pa, uskoro smo saznali kako je 26-godišnjak obećao svoju budućnost Atleticu, gotovo odmah nakon tih vijesti, a španjolski klub ne bih mogao potpisati bilo kakvog igrača koji bi ga zamijenio ovog ljeta.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

Upravo kada je Griezmann otkrio da neće napustiti Vicente Calderon, došli su izvještaji koji su ukazivali na to da je Jose Mourinhov interes za Griezmanna već ohladio, jer je želio više od jednog napadača.

Dakle, sa 100 milijuna eura koji su trebali biti namijenjeni za Grizmanna, na koga će Mourinho sada potrošiti taj novac?

Pa, čini se da je već identificirao svoj prioritet ovog ljeta.

[su_euro_soccer_bonus]

Inicijalna izvješća sugeriraju da je Mourinho sastavio listu od tri napadača, Romelu Lukaku, Andrea Belotti i Alvaro Morata.

Ali, nakon razmatranja, čini se da je Mourinho odlučio.

Prema Telegraphu, on se odlučio za Real Madridovog Moratu, koji će biti Mourinhov glavni cilj ovog ljeta.

Također pročitajte: Utorak 6.6. – Listić dana

Španjolac se smatra izvedivom opcijom, a Torinov Belotti i Lukaku su mnogo skuplja opcija.

Vjeruje se da bi morata bio dostupan za oko 50 milijuna funti – puno manje od Belottine otpusne klauzule od 87 milijuna funti i 100 milijuna funti koje Everton želi za Lukakua.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!