NaslovnicaVijestiGuardiola imenovao igrača Manchester Uniteda koji bi se savršeno uklopio u Barcelonu

Guardiola imenovao igrača Manchester Uniteda koji bi se savršeno uklopio u Barcelonu

Guardiola imenovao jednog igrača Manchester United koji bi se mogao uklopiti u Barcelonu. U četvrtak navečer Mancehster derbi je završio bez pobjednika. Pep Guardiola i Mourinho su podijelili bodove. Remi bez golova i nije baš nešto zanimljiva utakmica, ali je Manchester City bio mnogo bolji u napadu, ali nisu iskoristili sve te šanse koje su imali.

Guardiola imenovao

Pep Guardiola je imao mnogo toga za reći o svojim kolegama iz Uniteda. Čini se da ima veliko mišljenje o Marcusu Rashfordu, gdje je također uskočio u obranu Paula Pogbe, koj ise borio da opravda svoju cijenu u prvoj sezoni u engleskom nogometu.

Ipak, Guardiola smatra da je francuski igrač igrao mnogo bolje nego što mu njegovi kritičari daju za to zasluge i da navijači mogu gledati naprijed i misli da će oni vidjeti ono najbolje iz njega sljedeće sezone.

Bilo je čak i nekoliko dobrih riječi za engleskog internacionalca Jesse Lingarda, koji je imao dobre nastupe ove sezone pod vodstvom Mourinha.

[su_euro_soccer_bonus]

No, unatoč njegovoj visokoj hvalevrijednosti za dvojac, postoji samo jedan čovjek koji bi se mogao uklopiti u Barceloni koju je vodio.

S obzirom da je imao ogromnu privilegiju vođenja igrača poput Xavija, Andres Inieste i Xabi Alonsa, zna kakvi bi se igrači uklopili u njegov sistem bolje nego bilo tko drugi.

I čini se da je veterean Manchester Uniteda u pitanju, Michael Carrick.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Carrick se održava u tako visokom pogledu da je menadžer Jose Mourinho oprezan u pronalaženju igrača koji može utjecati na igru na isti način kao i 35-godišnjak, a došlo je do toga da je i Guardiola sada veliki obožavatelj veznjaka.

“Ja sam veliki obožavatelj Michaela Carricka”, rekao je Guardiola za Manchester Evening News.

“On je jedan od najboljih veznih igrača koje sam vidio u svom životu.”

Također pročitajte: Atletico Madridu prekipjelo: Simeone želi prodati jednog od svojih najboljih igrača u pola cijene

“On je Xabi Alonso, Sergio Busquets u Barceloni i Munchenu. Rashford je naravno veliki talenat kao i Lingard.”

“Engleska je sigurna, imate izvrsne igrače. Ne samo ovdje u Cityju – Unitedu, Tottenhamu, Chelseaju.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!