NaslovnicaVijestiGuardiola uspio pobijediti Mourinha: Manchester City dovodi jednog od najboljih mladih igrača...

Guardiola uspio pobijediti Mourinha: Manchester City dovodi jednog od najboljih mladih igrača na svijetu

Guardiola uspio pobijediti Mourinha. Manchester City dovodi jednog od najboljih mladih igrača na svijetu. Pep Guardiola je čovjek na misiji ovog ljetnog prijelaznog roka, gdje mora pretvoriti Manchester City u velike Europske divove.

Guardiola uspio

Nakon što je samo zagrebao po površini Lige prvaka i nije osvojio niti jedan trofej, bivši menadžer Barcelone i Bayerna morao je brzo djelovati na transfer tržištu.

Prije otvaranja transfer roka 9. lipnja, City je najavio pojačanje iz Monaca, Bernardo Silve i brazilskog vratara iz Benfice, Edersona.

Mnogo više se očekuje u narednim danima i čini se da je Guardiola blizu trećeg pojačanja ovog ljeta, a meksički krilni igrač je najbliži prelasku na Etihad iz Pachuca.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

21-godišnjak je veliki talenat, a već je objavljeno da je Manchester United zainteresiran za njega, ali čini se da je City pobijedio svoje gradske rivale u ovoj utrci.

Nadimak mu je ‘Chucky’, postigao je tri gola u 14 nastupa ove sezone za Pachucu i istu količinu golova u samo pet utakmica za Meksiko na CONCACAF Champions kupu.

Međutim, u izvješćima se navodi da će Lozano (Chucky) biti posuđen nizozemskoj ekipi PSV Eindhovenu za iduću sezonu kako bi okusio europski nogomet.

[su_euro_soccer_bonus]

Nakon pobjede Meksika nad Hondurasom, gdje je Lozano zabio – mladi reprezentativac Meksisa nije bio svjestan veze za Cityjem.

Za The Sun je rekao: “Čuo sam o tome tek kada su me pitali. Ništa nisam znao.”

“Morao sam smireno govoriti o svemu sa direktorima.”

Ipak, unatoč vijestima koje je čuo, Lozano je oduševljen idejom preseljenja na Etihad i odlaska na posudbu u PSV.

Također pročitajte: Škotska v Engleska: Kvalifikacije za SP 2018.

“Naravno da bi išao. To su izvrsni timovi i odlazak u jedan od njih će biti vrlo važan za mene.”

Lozano se smatra najboljim mladim igračem Meksika u svjetskom nogometu i dogovoreno je da će koštati Manchester Cityja za nešto oko 17 milijuna funti.

Jose Mourinho neće biti sretan nakon što je 21-godišnjak pričao u kontekstu u kojem se mislilo da je spreman da pređe na Old Trafford, gdje je rekao: “Najviše bi želio u Manchester, jako mi se sviđa ovaj klub.”

Možda je on mislio na City?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!