NaslovnicaVijestiHrvatski nogometni savez u pregovorima sa jednim od najboljih trenera na svijetu

Hrvatski nogometni savez u pregovorima sa jednim od najboljih trenera na svijetu

Hrvatski nogometni savez u pregovorima sa jednim od najboljih trenera na svijetu. Talijanski mediji, Gazzetta delo Sport pišu da je HNS navodno ponudio Ancelottiju jednokratnu suradnju, a to bi bilo da vodi Hrvatsku reprezentaciju na SP-u u Rusiji u ljeto sljedeće godine.

Hrvatski nogometni savez

Carlo Ancelotti, koji trenutno ima 59 godina, je jedan od najvećih trenera u svijetu nogometa. Do prije nekoliko tjedana je vodio Bayern, u kojem je dobio otkaz nakon poraza od PSG-a (3-0) u Ligi prvaka.

Od tada se špekulira gdje bi talijanski stručnjak mogao završiti i prema talijanskim novinama, Hrvatski nogometni savez je kontaktirao Ancelottija i ponudio mu da vodi Hrvatsku samo na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

Međutim, Hrvatska bi morala pobijediti Grčku u dokvalifikacijama prije toga, a utakmice se igraju 9. studenog i uzvratna u Grčkoj se igra 12. studenog.

Pročitajte više: Evo kolike šanse kladionice daju Hrvatskoj da će se plasirati na SP 2018

[su_live_koeficijenti_v2]

Izvori iz Italije navode da još uvijek ima nekih finansijskih stvari da se riješi, no izgleda da bi Ancelotti možda i mogao završiti na Svjetskom prvenstvu 2018, jer je voljan tražiti manje novca ukoliko se sve odigra kako treba, ali sačekajmo još malo da vidimo što će se desiti.

Prije Bayerna je vodio Reggianu, Parmu, Juventus, AC Milan, Chelsea, PSG i Real Madrid, a sada se pojavljuju špekulacije da bi nakon 20 godina mogao preuzeti Juventus.

Naime, Juventus je osvojio Scudetto u posljednjih šest sezona, ali da se nađu na četvrtom mjestu i pet bodova iza lidera Napolija, zatim dožive poraz kod kuće nakon više od dvije godine je zaista nezamislivo.

Ancelotti je vodio Staru damu između 1999 i 2001. godine, ali je doživio jedno od najgorih razdoblja svoje menadžerske karijere.

[su_no1forfootball]

U prvoj sezoni je završio na sedmom mjestu i upropastio vodstvo do dva gola u polufinalu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

U ovom trenutku reprezentaciju Hrvatske vodi Zlatko Dalić, koji je preuzeo to mjesto nakon otkaza Ante Čačića, a sada ima zadatak da prođe pored Grčke u dokvalifikacijama, a što se tiče Carla Ancelottija, nadamo se pozitivnom ishodu između njega i HNS-a.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!