NaslovnicaVijestiHrvatski reprezentativac će zamijeniti Alonsa u Bayernu?

Hrvatski reprezentativac će zamijeniti Alonsa u Bayernu?

Kapetan nogometne reprezentacije Hrvatske Luka Modrić mogao bi na ljeto napustiti Real Madrid i preseliti se u Bayern, prenosi ugledni španjolski tjednik Don Balon. Bavarci vide Modrića kao igrača koji će zamijeniti Xabi Alonsa, koji odlazi u mirovinu.

zamijeniti

Kako se navodi, Bavarci su za standardnog člana Madriđana spremni platiti 32 milijuna eura i na taj način riješe problem u veznom redu koji će nastati nakon što Xabi Alonso ode u mirovinu.

Navodno, veznjak “kraljevskog kluba” je zainteresiran za ponovnu suradnju sa trenerom Carlom Ancelottijem.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Real i Bayern prilično dobro sarađujuju posljednjih godina u prijelaznom roku, iz Madrida u München išli su Arjen Robben i upravo Alonso, kao i trener Carlo Ancelotti, a u suprotnom smjeru Toni Kroos.

S obzirom na to da Modrić puni 32 godine u septembru, Real bi mogao razmotriti ponude za sjajnog veznjaka.

>>Real Madrid v Barcelona: Barcelona nesretna zbog izbora sudije koji će dijeliti pravdu u El Clasicu

>>Zvijezda Bayerna na ljeto napušta klub

>>Real Madrid odbio ponudu Liverpoola za svog igrača

Modrić je u Real stigao prije pet godina iz Tottenhama, u transferu vrijednom 36 milijuna eura, a ima ugovor do 2020. godine.

Dres kluba sa Santiago Bernabeua Modrić je oblačio 206 puta, postigavši 11 pogodaka, te upisavši 31 asistenciju. Osvojio je dva trofeja Lige prvaka, dva europska Superkupa, jedan Copa del Rey, španjolski Superkup, te klupsko Svjetsko prvenstvo.

Upravo je Modrićev Real izbacio Bayern iz Lige prvaka u četvrtfinalu, ukupnim rezultatom 6:3, uz hat-trick Cristiana Ronalda u uzvratu koji su obilježile sporne sudijske odluke u produžetku, u kojem je madridski klub postigao dva gola iz zaleđa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!