NaslovnicaVijestiHugo Lloris otkrio tko mu je inspiracija

Hugo Lloris otkrio tko mu je inspiracija

Hugo Lloris otkrio tko mu je inspiracija

Vratar Tottenham Hotspura i francuske reprezentacije, Hugo Lloris otkrio je koji mu je vratar inspiracija u njegovom radu. Riječ je o legendarnom talijanskom vrataru, Gianluigiju Buffonu koji godinama brani mrežu Juventusa i talijanske reprezenatcije.

hugo lloris otkrio

“To je nešto specijalno i ne može se opisati riječima, ali on je defitinivno igrač koji me inspirira. Kada sam bio mlađi bio sam njegov veliki fan. On je tip igrača koji vas inspirira kada imate 15, 16 godina. Sličan je i Iker Casillas, obojica su počeli braniti veoma mladi.”, riječi su Llorisa za vratara koji je na golu Juventusa još od 2001. godine kada je prešao iz Parme 1995. godine.

Matić: Želim da budem podjednako uspješan kao on!

Diego Costa na pragu odlaska u Italiju na posudbu

Koliko će novca zaraditi Neymarov otac ukoliko njegov sin ode

Zanimljivo, Gianluigi Buffon je debitirao za Parmu kada je imao 17 godina (1995. godine) i proveo je pet godina na stadionu Ennio Tardini. Nakon 16 sezona, sa 39 godina na leđima, Buffon i dalje brani. U Italiji je osvojio sve uključujući i šest titula u Serie A, a kao najbolji vratar talijanskog prvenstva je bio izglasan čak 11 puta. 169 puta je nastupio za reprezentaciju Italije s kojom mu je najveći uspjeh osvajanje titule prvaka svijeta 2006. godine u Njemačkoj. Jedino što mu nedostaje je trofej Lige prvaka, a Juventus je sa njim na golu poražen čak tri puta u finalima – Milan (2003), Barça (2015) i Real Madrid u lipanju.

[su_cashout]

“Nakon 16 sezona u Juventusu on i dalje pokazuje iste ambicije i ima istu motivaciju kao i prije. Da bi ostali na vrhu morate raditi jako, više od ostalih i upravo zbog toga je Buffon na vrhu. Nevjerojatan je.”, riječi su Llorisa za službenu stranicu Tottenhama.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!