NaslovnicaVijestiIan Wright: United dovođenjem Matića oslabio rivala

Ian Wright: United dovođenjem Matića oslabio rivala

Legendarni golgeter Arsenala Ian Wright poručio je da je Manchester United dolaskom srpskih nogometaša Nemanje Matića napravio pravi potez i ujedno oslabio konkurenta za titulu, Chelseaja. Wright je posljednji u nizu koji je kritizirao potez uprave Chelseaja što je pustila Matića da ode, a čak je i menadžer “plavaca” Antonio Conte ostao u čudu takvim raspletom.

united dovođenjem

“Trenutno je Chelsea u lošijoj poziciji nego prošle sezone. Doveli su Bakayoka iz Monaca zamijenivši Matića, ali on je tek stigao u Englesku i mora mnogo trčati kako bi Chelsea napravio uspjeh u Premiershipu i eventualno obranio trofej namjenjen prvaku. Pustili su iskusnog igrača od kojeg točno znaš što možeš dobiti.”, rekao je Wright za BBC.

Real Madrid nudi zvijezdu tima plus novac za Paula Dybalu

Ryan Giggs: On je najbolji igrač protiv kojeg sam ikad igrao

Chelsea i Manchester United se bore za braniča: Conte ga mora dovesti inače će teško pregurati sezonu

On je dodao da je Arsenal napravio grešku što nije doveo Matića, iako je postojalo interesovanje.

[su_premierleague]

“Mogli su da ga ostave u Londonu, tu je živio, skrasio se… Mislim da je takav nogometaš potreban timu Arsena Wengera.”, naveo je Wright.

Matić je završio drugi mandat u Chelseaju osvajanjem druge titule Premier lige i prešao na Old Trafford u transferu vrijednom 45 milijuna eura, što je najveći izdvojeni novac za jednog srpskog nogometaša ikada.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!