NaslovnicaVijestiIbrahimović: Nisam došao u United da gubim vrijeme

Ibrahimović: Nisam došao u United da gubim vrijeme

“Nisam došao u Manchester United da gubim vrijeme”

Nogometaš Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović rekao da nije došao u taj klub da bi gubio vrijeme, već da bi pobjeđivao. Manchester United je sinoć na Old Traffordu odigrao 1:1 s Evertonom u prvenstvu, a Ibrahimović je izjednačio u četvrtoj minuti nadoknade vremena iz jedanaesterca, što je bio njegov 27. gol u sezoni.

gubim vrijeme

United je ove sezone u prvenstvu pobijedio šest od 16 utakmica na domaćem terenu, devet puta je odigrao neriješeno i pretrpio jedan poraz. Ekipa je peta na tablici i gubi korak za Liverpoolom i Manchester Cityjem za osvajanje pozicija koje vode u Ligu prvaka.

Ibrahimović razmatra mogućnost da li produžiti ugovor s Unitedom.

>>Predsjednik UEFA-e upozorava najjače europske lige

“Mnogo stvari se mora riješiti. Nije baš da imam 20 godina i da imam sigurno još pet ili 10 godina. Možda imam, jednu, dvije, tri sezone, pa sve ovisi o tome što želiš, što klub želi i kakva je vizija kluba. Kada sam stigao u klub rekao sam da nisam došao da gubim vrijeme, već da sam došao pobjeđujem.”, rekao je Ibrahimović za klupsku televiziju.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Švedski nogometaš je prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Paris Saint Germaina a prešao u Manchester United.

“Došao sam iako klub nije igrao u Ligi prvaka. Došao sam znajući kakav je tim. To nije bio tim koji je bio favorit za pobjede. Ipak sam došao, došao sam pomoći. Došao sam raditi ono što mogu raditi, da popravim stvari, da podignem ekipu na višu razinu i vidjet ćemo što će se dogoditi.”, naveo je Ibrahimović.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!