NaslovnicaVijestiIgrači Reala u provodu pred finale Lige prvaka!

Igrači Reala u provodu pred finale Lige prvaka!

Još nekoliko dana ostalo je do finala Lige prvaka u Cardiffu, a igrači Real Madrida viđeni su u provodu uoči najvažnije utakmice u klupskom nogometu.

u provodu

 

“Kraljevski klub” osvojio je naslov prvaka La Lige pobjedom u poslednjem kolu na gostovanju protiv Malage, a Zinedine Zidane nagradio je svoje igrače sa par dana odmora, da bi napunili baterije za veliki okršaj u finalu.

Stoper Reala Sergio Ramos, krilni napadač Lucas Vasquez te vratar Keylor Navas, izašli su na večeru sa svojim ljepšim polovinama u jednom od lokala u prijestolnici Španjolske, u nedjelju uveče.

>>Zeman: Odlazak Tottija je kao sahrana

Ljubav je očigledno “visila u zraku”, što pokazuje slika Ramosa na kojoj je “uhvaćen” u strastvenom poljupcu sa svojom partnerkom, TV voditeljicom Pilar Rubio.

Navas je brzo podijelio sliku na Instagramu, na kojoj pozira sa svojom suprugom Andreom Salas.

Portugalska superzvijezda, Cristiano Ronaldo, odlučio je da se makne iz Madrida te provede nekoliko dana na jahti.

Bekovi Marcelo i Danilo za finale se pripremaju igrajući Teqball, dok se francuski napadač Karim Benzema koncentrira svirajući klavir.

Zidane se nada da će dani odmora uroditi plodom, nakon što se njegovi igrači vrate treninzima i završnim pripremama za finale protiv Juventusa.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!