NaslovnicaVijestiIker Casillas napokon otkrio glavni razlog zbog kojeg ga Mourinho nije volio...

Iker Casillas napokon otkrio glavni razlog zbog kojeg ga Mourinho nije volio u Real Madridu

Iker Casillas napokon otkrio glavni razlog zbog kojeg ga Mourinho nije volio u Real Madridu. Ako postoji jedna stvar koju možete reći o Jose Mourinhu, to je da je on pobjednik.

Iker Casillas napokon

Ništa ne može stati na put Portugalca kada se on namijeni na nagradu, ali je također imao vrlo loše odnose sa igračima koji nisu pali na tu njegovu viziju.

Jedna od žrtava njegovog temperamenta tijekom boravka u Real Madridu bio je vratar Iker Casillas.

Važno je napomenuti da je Casillas bio i legenda na Bernabeu.

[su_euro_soccer_bonus]

Španjolac je osvojio sve tijekom svoje karijere, kako sa klubom tako i sa reprezentacijom, ali u svojim ranim tridesetim godinama i oporavljanja nakon ozbiljne ozljede, Mourinho je potpisao Sevillinog čuvara Diego Lopeza i uzurpao španjolskog dugogodišnjeg broja jedan.

Ipak, čak i kada se Casillas vratio u punu kondiciju, nije mogao izbaciti Lopeza iz postave.

Konačno, četiri godine kasnije, Casillas je objasnio za španjolsku TV, preko The Mirrora, zbog čega ga je Mourinho tako brzo zamrzio.

“U početku smo se dobro slagali, ali nakon nekog vremena stvari su se srušile”, rekao je Casillas.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Bili smo poput parova u kojih se veza polako raspada.”

“U početku je bilo mnogo povezanosti, ali na kraju nije bilo dobrog osjećaja. To je baš kao neka ljubavna veza, isprva je bilo stravstveno, ali onda to ne funkcionira.”

“Nije mu odgovaralo što sam razgovarao s nekim iz Barcelone kako bi ublažio napetost u reprezentaciji.”

Španjolska je očigledno još uvijek bila važna za Casillasa i pričajući sa igračima Barcelone, iako su suparnici, bilo je za dobro njihove reprezentacije.

Također pročitajte: Carlo Ancelotti otkrio što je rekao Viktor Kassaiu poslije utakmice

“Razgovarao sam s Xavijem i Puyolom, ali riječi koje smo koristili nisu bile ‘slušajte, oprostite mi’ – to je ono što je novinar povezao sa Mourinhom.”

“Ono što sam rekao Xaviju je ‘slušaj, ukoliko nastavimo ovako, opteretit ćemo španjolski nogomet sa slikom koju dajemo o dvije momčadi poput Madrida i Barcelone.”

“Bio sam kapetan u Real Madridu, ali i u reprezentaciji. Svatko može vjerovati što god želi. Imam klub kojem dugujem, ali također imam i reprezentaciju.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!