NaslovnicaVijestiInter dovodi impresivno pojačanje od 24 milijuna funti

Inter dovodi impresivno pojačanje od 24 milijuna funti

Inter dovodi impresivno pojačanje od 24 milijuna funti. Luciano Spalletti je bacio svoju transfer mrežu daleko i široko kako bi doveo novo pojačanje u Inter za 24 milijuna funti.

Inter dovodi

Nakon potpisivanja Borja Valere iz Fiorentine, Inter je sada na rubu dovođenja drugog talenta iz Firence.

Fiorentina je ponovo podlegla Interovoj moći nakon što su postigli uvjete za transfer Matiasa Vecinoa.

25-godišnjak je prošao medicinske preglede i trebao bi uskoro završiti transfer od 24 milijuna funti, gdje potpisuje ugovor od četiri godine.

[su_watch_live_football]

“Ovo je vrlo poseban dan, jer puno znači doći do kluba poput Intera. Mislim da mogu dati više”, rekao je Vecino novinarima.

“Sada ne mogu čekati da počnem trenirati, upoznati svoje suigrače i započeti novu pustolovinu.”

“Dolazak u klub poput Intera znači mnogo. Već sam nekoliko godina u Italiji, ali mislim da mogu dati više i pokušati učiniti nešto više u Interu.”

“Važno je da nas trener želi u svom timu. Moja je tajna, ako je riječ o tome, da se uvijek žrtvujem za svoje suigrače, jer to je važnije od kvalitete.”

“Uvijek sam igrao kao vezni igrač, ali trener će odlučiti gdje se najbolje uklapam”.

Također je govorio o povezivanju sa bivšim igračem Valerom na San Siru.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Jučer sam ga vidio, on je izvrstan i odličan igrač, a mi smo razgovarali o svim tim stvarima.”

Već je pitao i o Milanskom derbiju. Iskusio je sezonu pod aktualnim trenerom AC Milana, Vicenza Montellom dok je bio u Fiorentini.

“Apsolutno ne. Montella je bio moj prvi trener u Italiji i toliko toga me naučio. To je bio moj problem, jer sam trebao vremena da se prilagodim talijanskom nogometu koji je za mene bio posve novi svijet.”

Spalletti će se nadati da će dovesti još neko pojačanje uoči predstojeće sezone u Seriji A.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!