NaslovnicaVijestiInter pronašao novog, vrhunskog trenera

Inter pronašao novog, vrhunskog trenera

Inter pronašao novog, vrhunskog trenera

Trener Atletico Madrida Diego Simeone dobio je ponudu Intera, vrijednu 55 milijuna eura, za potpisivanje petogodišnjeg ugovora ovog ljeta. Čelnici kluba sa “San Sira”, ukoliko dobiju negativan odgovor, neće olako dići ruke od Argentinca koji je nosio dres Intera kao nogometaš već će tražiti da sam odredi cijenu prelaska.

inter pronašao

Simeonea ugovor s Madriđanima istječe na ljeto 2018. godine, ali je često naglašavao da bi jednog dana volio da preuzme Inter, prenosi Gazzetta dello Sport.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Bogati kineski vlasnici ipak nemaju mnogo strpljenja jer su Simeoneu dali rok od 20 dana da se izjasni da li je poslije šest godina sada došao trenutak da napusti Atletico Madrid. Kao rezervne opcije “nerazzurra” spominju se menadžer Chelseaja Antonio Conte i trener Rome Luciano Spalletti.

>>Tko će pobijediti – Atletico Madrid ili FIFA?

Inter skoro sigurno sljedeće sezone neće igrati nijedno europsko natjecanje pošto se nalaze na sedmom mjestu talijanske Serie A sa 56 bodova, a trenutno imaju očajan niz utakmica bez pobjede. U dosadašnjem dijelu sezone u 33 utakmice ubilježili su 17 pobjeda, pet remija i 11 poraza. Sljedeću utakmicu igraju protiv Napolija na svom stadionu za pet dana.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zlatko Dalić objavio popis igrača za Europsko prvenstvo u Njemačkoj!

0
Zlatko Dalić, izbornik hrvatske reprezentacije, objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo koje počinje 14. lipnja. Dalić je preliminarno izabrao 26 igrača, uz dodatnih...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!