NaslovnicaVijestiIpak odlazi sa Old Trafforda: Zlatan Ibrahimović pronašao novi klub

Ipak odlazi sa Old Trafforda: Zlatan Ibrahimović pronašao novi klub

Ipak odlazi sa Old Trafforda. Zlatan Ibrahimović pronašao novi klub. Old Trafford se oprostio od fantastičnog igrača u petak poslijepodne nakon što je potvrđeno da će Zlatan Ibrahimović napustiti Manchester United krajem lipnja.

Ipak odlazi

Ibrahimović. koji je pretrpio ozljedu koljena u Europskoj ligi protiv Anderlechta, navodno će se vratiti na teren u siječnju, ali čini se da Jose nije smatrao da je potrebno produženje ugovora.

Postigao je 28 golova u 41 nastupu za klub.

Samo nekoliko dana nakon objave, Marca izjavljuje da će se Zlatan pridružiti ekipi iz MLS-a LA Galaxyju.

Prema izvješću, u ožujku će se pridružiti bivšem klubu David Beckhama u pred-sezoni. Također potvrđuju da Ibrahimović smatra da je njegova godina u Engleskoj bila uspjeh i da je sad spreman za novi izazov.

[su_euro_soccer_bonus]

Smatra se da je Ibrahimović postigao dogovor sa La Galaxyom u ožujku ove godine.

Nakon što je osvojio četiri titule Francuske lige, napustio je Park Prinčeva tijekom ljeta kako bi se ponovo ujedinio sa Jose Mourinhom.

Bivši napadač Barcelone je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom, s mogućnošću produljenja, ako sve bude prošlo u najboljem redu.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Ibrahimović je zaista briljirao, postigavši ukupno 28 golova za klub i igrao je ključnu ulogu u osvajanju EFL kupa i Europske lige.

Ali, njegov ozljeda koju je pretrpio u četvrtfinalu Europske lige u travnju, dovela je do operacije i držala ga dugo vremena van terena. United je zbog toga natjeran da mu ne produlji ugovor i on je morao pronaći novi klub.

Također pročitajte: Island v Hrvatska: Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2018.

A za navijače Uniteda koji se utapaju u žalosti nakon što su saznali da Ibrahimović neće više nositi dres sa brojem devet na Old Traffordu od ovog trenutka pa nadalje, u videu ispod su svi njegovi golovi, od njegovog prvog pogotka u pred sezoni protiv Galatasaraya, pa do posljednjeg u Unitedovom dresu protiv Sunderlanda u travnju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!