NaslovnicaVijestiIvan Rakitić otkrio u kojem klubu želi završiti nogometnu karijeru

Ivan Rakitić otkrio u kojem klubu želi završiti nogometnu karijeru

Nogometaš Barcelone Ivan Rakitić odbacio je spekulacije da želi napustiti klub zbog nesuglasica s trenerom Luisom Enriqueom i poručio da završiti nogometnu karijeru želi na Nou Campu.

završiti nogometnu karijeru

Rakitić je dodao da uskoro planira potpisati novi ugovor s Kataloncima i tako definitivno stavi točku oko mogućeg prelaska u Manchester City ili Juventus.

“Moja želja je da u Barceloni ostanem do kraja karijere. Predsjednik kluba i moj menadžer rade na tome, pričamo oko novog ugovora i nije istina da sam odbio prvu ponudu. Vjerujem da će se uspješno završiti pregovori.”, rekao je Rakitić za Mundo Deportivo.

Rakitić se ponovno ustalio u prvoj postavi prvaka Španjolske, nakon što jedno vrijeme nije bio u prvom planu, što su mediji na Pirinejima protumačili kao sukob sa Enriqueom.

Odlični hrvatski veznjak demantirao je da ima problem s trenerom, iako je priznao da se divi menadžeru Manchester Cityja Pepu Guardiolu i da bi volio da surađuju. Rakitić je u Barcelonu stigao ljeta 2014. godine iz Seville, a prethodno je igrao za Schalke i Basel.

Barcelona se trenutno nalazi na trećem mjestu Primere sa 41 bodom, a ispred katalonskog tima su Sevilla sa jednim bodom više i najveći rival Real Madrid sa dva boda više i jednoj utakmici manje. Barcelona će u sljedećem kolu gostovati Betisu koji se nalazi na 13. mjestu španjolske Primere.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!