NaslovnicaVijestiIz Manchester Uniteda otkrili pod kojim uvjetom De Gea može u Real

Iz Manchester Uniteda otkrili pod kojim uvjetom De Gea može u Real

Nogometni klub Manchester United dozvolit će španjolskom vrataru Davidu de Gei prijeći u Real Madrid narednog ljeta, ali pod jednim uvjetom, a to je ako uspije osigurati dolazak čuvara mreže Milana Gianluigija Donarumme, prenio je britanski Mirror.

pod kojim uvjetom

Španjolski vratar želi se vratiti u svoju domovinu, ali ne želi ništa jer trenutno ima ugovor s engleskim klubom do 2019. godine. Trener Uniteda, Jose Mourinho, dopustit će mu da napusti Old Trafford ako pronađe “pravu zamjenu”, navodi Daily Mirror.

[su_premierleague]

Sokratis: On mora shvatiti da nijedan igrač nije veći od kluba!

Steven Gerrard: On bi vrijedio 200 miliona na današnjem tržištu!

Talijanski reprezentativac Gianluigi Donnarumma prvi je rekao kako neće potpisati novi ugovor s Milanom prije nego što produžio ugovor pod pritiskom navijača, vrijedan više od 150.000 eura tjedno.

Ako Milan ne bude igrao Ligu prvaka sljedeće sezone, očekuje se da će mladi vratar napustiti San Siro. U posljednjih nekoliko sezona, Milan nije postigao očekivane rezultate, a bivši vlasnik Silvio Berlusconi prodao je 800 milijuna dolara klub kineskom konzorciju.  Klub je potrošio oko 200 milijuna eura za  pojačanja u prijelaznom razdoblju.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!