NaslovnicaVijestiIzbornik Irske komentarisao Colemanovu operaciju

Izbornik Irske komentarisao Colemanovu operaciju

Izbornik irske nogometne reprezentacije Martin O’Neill potvrdio da je operacija Seamusa Colemana protekla uspješno. Na utakmici grupe D kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u petak između Irske i Walesa, lijevi bočni Walesa Neil Taylor oštro je startao nad Colemanom i tom prilikom mu na dva mjesta polomio desnu nogu.

izbornik irske

“Jučer je imao operaciju i bila je uspješna. Shvatio je sve što se dogodilo i vrlo je razočaran. Bit će potrebno vrijeme da se se u potpunosti oporavi. Liječnici su vrlo, vrlo zadovoljni kako je operacija dvostrukog prijeloma noge prošla”, rekao je O’Neill.

“Posljednji put sam ga vidio poslije utakmice, dan uoči operacije i tada je bio prilično ošamućen i uzrujan. Sada je vrijeme za oporavak. Ovo je težak udarac za njega, imao je fenomenalnu sezonu u klubu, ali i u reprezentaciji kao naš kapetan”, rekao je izbornik Irske.

Start je bio toliko ozbiljan, da režiser prijenosa nije pustio usporeni snimak. O’Neill je rekao da ne zna koliko će Colemanu biti potrebno da se u potpunosti oporavi.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Ne znam koliko će se dugo oporavljati, mogu samo nagađati. Čak ni doktori ne mogu procijeniti. Nekada se ozljeda zakomplicira i oporavak može potrajati. Silno je motiviran i odlučan u želji da se što prije oporavi i to ponekada pomogne u takvim situacijama.”, rekao je O’Neill.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!