NaslovnicaVijestiIzbornik irske reprezentacije: Razočaran sam Garethom Baleom

Izbornik irske reprezentacije: Razočaran sam Garethom Baleom

“Razočaran sam Garethom Baleom i Neilom Taylorom”

Izbornik reprezentacije Irske Martin O’Neill kritizirao je najboljeg velškog nogometaša Garetha Balea, ali i njegove suigrače, zbog grubih startova na utakmici u Dublinu, u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. O’Nill posebno žali zbog loma noge kapetana svog tima Seamusa Colemana, za što je crveni karton dobio Neil Taylor, ali i dva oštra starta igrača Real Madrida, Garetha Balea.

razočaran sam

“Vidio sam startove na Colemanom i Johnom O’Sheom i mogu reći da su jadni. Coleman je bio u bolnici, nokautiran, a potom je operacija prošla uspješno. Prirodno, bio je vrlo razočaran, biće mu potrebno mnogo vremena da se oporavi. “, rekao je O’Nill za medije sa ‘Otoka’.

Izbornik irske reprezentacije naglasio je da je odsustvo Colemana veliki gubitak za njegovu selekciju.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Igra odličnu sezonu u Evertonu i kapetan je našeg tima. Zasada nije poznato koliko će biti izvan terena, ni liječnici ne znaju. Ponekad mogu dogoditi određene komplikacije, nadam se da će ih zaobići.”, zaključio je O’Nill.

Zbog kartona, Bale i Taylor će propustiti utakmicu sa Srbijom u lipnju u Beogradu. Republika Irska poslije pet utakmica kvalifikacijske Grupe D za Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine ima 11 bodova, koliko i prvoplasirana Srbija, ali uz slabiju gol razliku.

Irska sljedeću utakmicu igra protiv Austrije 11. svibnja na svom stadionu, dok će Wales istog dana gostovati Srbiji. Posljednja na tablici u grupi D trenutno je Moldavija sa jednim bodom, Gruzija ima dva boda više, a Australija se nalazi na 4. mjestu sa 7 bodova, a isto toliko ima i Wales (četiri remija u nizu) ali uz bolju gol razliku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!