NaslovnicaVijestiIzgleda da je gotovo: Barça dovodi zvijezdu Premiershipa

Izgleda da je gotovo: Barça dovodi zvijezdu Premiershipa

Izgleda da je gotovo: Barça dovodi zvijezdu Premiershipa

Čelnici Barcelone otputovali su u Englesku s ponudom od 100 milijuna eura za transfer zvijezde Premiershipa u katalonski klub. Mundo Deportivo i Sport pišu da Barcelona kreće u “finalnu ofanzivu” na Brazilca koji je izrazio veliku želju da se preseli na Camp Nou.

dovodi zvijezdu premiershipa

Coutinho je dogovorio osobne uvjete s Barcelonom kako bi postao zamjena za zemljaka Neymara, poslije njegovog odlaska u PSG, i preostalo je samo da klubovi utanče sve detalje. Brojni otočki i španjolski mediji su prenijeli da Coutinho želi u Barcelonu, ali samo ukoliko Liverpool pristane na transfer, odnosno želi se u prijateljskim odnosima rastane s “crvenima”.

[su_premierleague]

Real Madrid nudi zvijezdu tima plus novac za Paula Dybalu

Ryan Giggs: On je najbolji igrač protiv kojeg sam ikad igrao

Chelsea i Manchester United se bore za braniča: Conte ga mora dovesti inače će teško pregurati sezonu

Da su pregovori u odmakloj fazi potvrdio je i generalni direktor Katalonaca Oscar Grau riječima da je na stalnoj vezi sa sve tri strane. Ukoliko se ostvari transfer, Coutinhom bi činio novi napadački trio Barcelone s Lionelom Messijem i Luisom Suarezom, također bivšim igračem Liverpoola.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!