NaslovnicaVijestiIzvršni direktor Dortmunda: Ukoliko ponude dođu, Aubameyang će otići samo u ova...

Izvršni direktor Dortmunda: Ukoliko ponude dođu, Aubameyang će otići samo u ova dva kluba

Izvršni direktor Dortmunda otkrio koja dva kluba će Aubameyang samo razmatrati, ukoliko ponude stignu. Šest ligaških utakmica je ostalo za Borussiju Dortmund da osigura automatske kvalifikacije za Ligu prvaka za sljedeću sezonu.

Izvršni direktor

Thomas Tuchelova ekipa je trenutno na četvrtom mjestu u Bundesligi, a nakon njihovog poraza od Bayerna (4-1) tijekom vikenda, oni su jedan bod iza Hoffenheime na trećem.

Važnost zajamčene Lige prvaka ne može biti pretjerana, pogotovo kada je u pitanju Pierre-Emerick Aubameyangova budućnost.

Zanimljivo ljeto čeka Gabonskog internacionalaca, koji je i dalje povezan sa velikim transferom iz Westfalen stadiona.

[su_euro_soccer_bonus]

Njegovih 25 ligaških golova, jedan iza Roberta Lewandowskog na listi strijelaca je privukla interese mnogih velikih klubova širom Europe.

Među onima koji žele potpisati Aubameyanga su naravno Real Madrid, Barcelona, Arsenal, Manchester City, Chelsea i Manchester United.

Jedan klub kojem se 27-godišnjak sigurno neće pridružiti je Bayern, za kojeg on inzistira da se nikada neće pridružiti iz Dortmunda.

“Nitko ne može predvidjeti budućnost”, rekao je za Bil u siječnju. “Jedino što je sigurno je da sam trenutno u Dortmundu i sviđa mi se tamo.”

“Ali ne mogu reći da ću ostati još dvije, pet ili 10 godina. Moguće je u lipnju da dođe do sporazuma sa Dortmundom.”

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

“U ovom trenutku zaista ne razmišljam o tome. Ja se samo fokusiram na svoj rad sa svojim suigračima sa Dortmundom i Gabonom. Nikada neću preći u Bayern.”

Zanimljivi izvještaji nam dolaze od strane izvršnog direktora Dortmunda Hans-Joachim Watzkea, koji tvrdi da će Aubameyang samo otići u ova dva kluba.

On je za Sport1 rekao: “Mislim da će ostati sa nama, ali ako Real Madrid i Barcelona dođu sa ponudom, možda će on razmisliti o tome.”

Također pročitajte: Juventus v Barcelona: Stara dama blagi favorit, dok se Barcelona bori za dosljednost

“Ostatak klubova koji su zainteresirani za njega, zapravo nisu alternativa. I sigurno ne Bayern, jer mu ni mi ne bi dozvolili da ode tamo.”

Gabonac je prethodno otkrio da je obećao svom djedu da će igrati za Real Madrid ukoliko dođe ponuda za njega i on vjerojatno planira da ispuni to obećanje.

“Da, to sam obećao svom djedu”, rekao je u prosincu. “Sada se osjećam jako u Dortmundu, ali u budućnosti, vidjet ćemo.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!