NaslovnicaVijestiJames Rodriguez odlazi iz Real Madrida: Europski giganti ga plaćaju 60 milijuna...

James Rodriguez odlazi iz Real Madrida: Europski giganti ga plaćaju 60 milijuna eura

James Rodriguez odlazi iz Real Madrida. Europski giganti plaćaju 60 milijuna eura. Budućnost James Rodrigueza je danas postala malo jasnija sa izvješćima koja tvrde da je Real Madrid otvorio pregovore sa PSG-om oko transfera Kolumbijanca.

James Rodriguez odlazi

Vjeruje se da je bivši veznjak Monaca meta Manchester Uniteda, ali sada se čini da su bivši francuski prvaci prešli na prvu poziciju u utrci za 25-godišnjakom.

Antero Henrique, novi sportski direktor PSG-a ima bliske veze sa Rodriguezovim agentom Jorge Mendesom, koji ovog ljeta poziva nekoliko svojih klijenata prema glavnom gradu Francuske.

Transfer Rodriguezovog bivšeg suigrača Pepea je također stagnirao, ne zna se zašto, ali Portugalac je i dalje slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor na Bernabeu.

[su_bonus]

Sa Unitedom koji sprema plan da dovede Rodrigueza i dok to rade, PSG se preselio u odličnu poziciju da im ukrade Kolumbijanca, koji trenutno ima ugovor sa Realom do 2020. godine.

Međutim, od kada je pao u treći plan, čak iza Isca i Asensia prošle sezone, bivši veznjak Porta je bio prisiljen priznati da njegova budućnost ne leži u Real Madridu, kojem se pridružio 2014. godine u dogovoru vrijednom 70 milijuna funti.

Također pročitajte: Chelsea diktira aktivnosti Arsenala u ljetnom prijelaznom roku: Uništili im šanse za dovođenje velikog pojačanja

Očekuje se kako će Rodriguez koštati 60 milijuna eura – znatno manje od onoga što je Real platio prije tri godine, a njegov dolaza može čak ubrzati i odlazak Marca Verattija koji je glavna meta Barcelone.

Rodriguez je napravio 110 nastupa za Real, postigavši 36 golova, a osvojio je dvije Lige prvaka i La Ligu u tom procesu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!