NaslovnicaVijestiJamie Vardy imao namjeru da napusti nogomet prije velikog preokreta u karijeri

Jamie Vardy imao namjeru da napusti nogomet prije velikog preokreta u karijeri

Jamie Vardy imao namjeru da napusti nogomet prije velikog preokreta u karijeri.  Postoji fotografija Jamie Vardyja koja je podijeljena tisuću puta u posljednjih nekoliko godina. Fotografija koju ćemo vam prikazati u nastavku teksta.

Jamie Vardy imao namjeru

Ona prikazuje napadača koji je smrknuta lica sjedio na Leicesterovoj klupi pored jednako nesretnog posuđenog Harry Kanea.

Malo je dvojac znao tada u to vrijeme, kada su bili još uvijek u drugom stupu engleskog nogometa. Nisu znali da će se međusobno boriti za Zlatnu kopačku u sezoni 2015/16. U konačnici, Tottenhamov čovjek je trijumfovao u toj utrci.

Harry Kane i Jamie Vardy

Vardyjeva sezona nije bila tako loša, on je postigao 24 gola i pomogao lisicama da pobijede svoje izglede koji su bili 5000/1.

[su_euro_soccer_bonus]

Među mnogim bajkama, ova Vardyjeva je bila zaista ona koja dira u srce.

Poznato je kako je počeo kao igrač Feetwood Towna prije nego što ga je Leicester doveo.

Stvari nisu baš išle dobro na početku, a novi menadžer Craig Shakespeare je nedavno priznao da je Vardy planirao napustiti nogomet – nikada nećete pogoditi zašto..

Kao što je objavljeno u Mirroru, Shakespeare tvrdi da je engleski reprezentativac planirao odustati od nogometa, kako bi postao predstavnik na zabavama u Ibizi, osoba koja se brine o gostima na zabavi, prije nego što su mu neki razgovori promijenili mišljenje.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Sjećam se jako dobro,” rekao je Shakespeare, koji je tada bio pomoćni trener Nigel Pearsonu.

“Srećom, on nije otišao na Ibizu – Mislim da je napravio pravu odluku.”

“Jamie je samo trebao podršku i vjeru. Morao je znati da je cijelo osoblje imalo povjerenja u njega. Čak smo spomenuli tada, ne samo igranje u Premier ligi, nego i to da ima atribute da igra u reprezentaciji.”

Također pročitajte: Dosegao 2163. godinu na Football Manageru, ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, a zatim se prijavio za posao u Liverpoolu

Koliko god Vardy nesumnjivo na mnogo toga ima da se zahvali Claudio Ranieriju za najveći trenutak u karijeri – najbolje je da ne spominjemo što se dogodilo nakon toga – a izgleda da je zahvalan i osoblju koje je i dan danas tu, pa čak je i Sahkespeare novi menadžer. Da li je to poklon od Vardyja ili možda pak ne?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!