NaslovnicaVijestiJe li ovo kraj PSG bajke?! Pokrenuta kriminalna istraga protiv Nasser Al-Khelaifija

Je li ovo kraj PSG bajke?! Pokrenuta kriminalna istraga protiv Nasser Al-Khelaifija

Švicarski državni tužitelji su najavili kriminalnu istragu protiv PSG-ovog glavnog i izvršnog direktora i predsjednika Nassera Al-Khelaifija, koji je pod sumnjom da je podmićivao zbog TV prava za Svjetsko prvenstvo.

Je li ovo kraj

Istraga se odnosi na navode mita koje je Nasser ponudio bivšem generalnom tajniku FIFA-e Jeromeu Valckeu, kako bi dodijelio prava sa Svjetskog prvenstva 2026 i 2030 BeIN Media skupini LLC Nasser Al-Khelaifi, priopćeno je u četvrtak od strane švicarskog državnog odvjetnika.

Najnoviji postupak u širem švicarskom istraživanju FIFA-e je protiv Jeromea Valckea, glavnog i izvršnog direktora tvrtke BeIN Media Group LLC Nasser AL-Khelaifija i poduzetnika u sektoru sportskih prava, rekli su federalni tužitelji.

Valcke je navodno primio ‘nepotrebne prednosti’ od poslovnog čovjeka, koji nije bio identificiran, za dodjelu ‘medijskih prava za određene zemlje’ za četiri Svjetska prvenstva od 2018. do 2030. godine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Valcke je ispitan u četvrtak, a imovina je pretražena u Francuskoj, Grčkoj, Italiji i Španjolskoj.

Švicarski tužitelji kazali su kako je akcija sprovedena sa Eurojustom, agencijom Europske unije za suradnju u kriminalnim stvarima.

“Pretražene su višestruje prostorije, oduzete imovine i provedeni intervjui kao rezultat ove zajedničke operacije”, navela je europska pravosudna organizaciju u svom priopćenju.

Kazneni postupak otvoren je 20. ožujka, ali je objavljen tek u četvrtak, izjavio je švicarski savezni ured.

[su_bet365_app]

“Na zahtjev ureda državnog odvjetnika Švicarske, jutros su pretraženi objekti beINSPORTS-a u Boulogne-Billancourtu (Francuska), a zaposlenici su na licu mjesta morali surađivati sa vlastima do kraja pretrage. BeINMEDIAGROUP pobija sve optužbe koje je napravio OAG. Tvrtka će surađivati sa vlastima s uvjerenjem da će ova istraga napredovati.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!