NaslovnicaVijestiJermain Defoe otkrio gdje nastavlja svoju karijeru: Navijači ostali zaprepašteni, evo koliko...

Jermain Defoe otkrio gdje nastavlja svoju karijeru: Navijači ostali zaprepašteni, evo koliko će 34-godišnjak zarađivati u ovom ‘malom’ klubu

Jermain Defoe otkrio gdje nastavlja svoju karijeru. Navijači ostali zaprepašteni, evo koliko će 34-godišnjak zarađivati u ovom ‘malom’ klubu. Sunderland je ove sezone postigao 29 golova u Premier ligi. Petnaest njih – više od pola – postigao je 34-godišnji Jermain Defoe.

Jermain Defoe otkrio

Bez veteranskog napadača, Crne mačke bi bile izgubljene i prije kraja travnja. Unatoč ispadanju kluba u Championship, nikada nije bilo sumnje da će Defoe imati dosta zainteresiranih klubova koji žele da ga dovedu u svoje redove.

Defoe je bio toliko impresivan tijekom sezone da se čak uspio probiti u momčad Engleske.

Nakon trogodišnje odsutnosti sa međunarodne scene, Defoe je zaradio poziv od Gareth Southgatea u utakmicama protiv Njemačke i Litve.

[su_euro_soccer_bonus]

Sunderland je možda ispao – pobijedivši samo jednu u posljednjih 14 ligaških susreta i izgubivši 5-1 u posljednjoj utakmici sezone protiv Chelseaja – ali to nije spriječilo klubove iz Premier lige da se odluče dovesti Defoea.

I West Ham i Bournemouth žele dovesti ovog napadača, koji je prema Mirroru odlučio svoju budućnost.

Defoe je dogovorio trogodišnji ugovor sa Bournemouthom nakon razgovora sa menadžerom Eddie Howeom.

[su_bet365__1m_spectacular]

Sada je obećao svoju dugoročnu budućnost ovom klubu i zvanična objava bi mogla da bude tijekom sljedećih dana.

Defoe je 2000. godine uživao u uspješnoj pozajmici sa klubom južne obale, te je postigao 19 golova u 31 nastupu, a sada se ovog ljeta vraća dan Dean Court.

Međutim, nogometni fanovi na društvenim medijima su ostali zaprepašteni nakon što su otkrili koliko će Bournemouth platiti Defou da igra za njih tijekom sljedeće tri sezone.

Također pročitajte: Ajax v Manchester United: Utakmica sezone za Jose Mourinha, može li mu Ajax poremetiti planove?

Kako strani mediji navode, Defoeu će biti isplaćeno 130.000 funti tjedno ili 6 milijuna funti godišnje. Nije loše za 34-godišnjaka, zar ne?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!