NaslovnicaVijestiJose Mourinho dobio 400 milijuna funti za trošenje na nova pojačanja: Na...

Jose Mourinho dobio 400 milijuna funti za trošenje na nova pojačanja: Na prvo pojačanje troši 200 milijuna?

Jose Mourinho dobio 400 milijuna funti za trošenje na nova pojačanja. Na prvo pojačanje troši 200 milijuna? Navijači Manchester Uniteda imaju sve razloge da budu uzbuđeni oni što im ljetni prijelazni rok donosi nakon izjave Guillem Balague u petak.

Jose Mourinho dobio

Prema španjolskom nogometnom stručnjaku, Unitedov odbor je spreman dati Jose Mourinhu 300-400 milijuna funti za trošenje na nova pojačanja.

“Pouzdano sam obaviješten da je Manchester United spreman potrošiti u redgiji od 300 do 400 milijuna funti ovog ljeta kako bi postigli ono što žele”, rekao je za Sky Sports.

Zapravo, United bi se mogao osloniti na trošenje više od 400 milijuna funti, ukoliko Mourinho bude u skladu sa tim. “Moglo bi se potrošiti više ako bude potrebno”, dodoa je Balague.

[su_bet365__1m_spectacular]

Pa što bi vam 400 milijuna funti moglo donijeti na današnjem tržištu? Pa, na temelju Unitedovih prijavljenih meta, mogli bi udobno priuštiti Antoine Griezmanna, Romelu Lukakua i Kylian Mbappea.

Ali postoji još jedan igrač za kojeg je posebno zainteresovan Jose Mourinho: Neymar iz Barcelone.

Razni izvori izvještavaju kako portugalski stručnjak želi pokrenuti Neymarovu klauzulu za otkup od 200 milijuna eura i dovesti ga na Old Trafford.

Mnogo bi ovisilo o tome hoće li Neymar ostati, ali razgovori o novcu: Ako je Barcelona stavila otpusnu klauzulu od 200 milijuna eura u njegov ugovor, to znači da je sve moguće.

Još bolje za United je da je Brazilac prethodno izrazio želju za igranjem u Premier ligi.

“Premier liga je prvenstvo koje me zadivilo”, izjavio je Neymar za The Sun u ožujku.

[su_euro_soccer_bonus]

“Volim stil igre i momčadi. I tko zna, jednog dana, volio bih igrati tamo.”

“Divim se Manchester Unitedu, Chelseaju, Arsenalu, Liverpoolu – to su momčadi koje se uvijek bore.”

“A onda imate trenere na visokoj razini kao što su Mourinho i Pep Guardiola. To su treneri sa kojima svaki igrač želi raditi.”

Neymar je očito veliki fan Uniteda,a prema pouzdanom izvoru, razgovarao je sa prijateljima o mogućem premještanju na Old Trafford.

Također pročitajte: Listić dana – subota, 28. travanj

Daily Records tvrde da je Neymar rekao prijateljima da je dobro svjestan Unitedovog iinteresa i da su ga kao i Chelsea kontaktirali o transferu.

U biti, Neymar je potvrdio da će United nastaviti da bude uporan za njegov potpis na kraju sezone. Zaista uzbudljivo ljeto za sve navijače Uniteda.

Ali, s obzirom na to da ga Barca smatra nasljednikom Lionel Messija na Nou Camp, nema šanse da će ga tako olako pustiti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!