NaslovnicaVijestiJose Mourinho imenovao igrača za kojeg misli da zaslužuje Zlatnu loptu 2017....

Jose Mourinho imenovao igrača za kojeg misli da zaslužuje Zlatnu loptu 2017. godine

Jose Mourinho imenovao igrača za kojeg misli da zaslužuje Zlatnu loptu 2017. godine. Osvajanje Ballon d’Ora nikada nije bilo lako, ali u doba Cristiana Ronalda i Lionela Messija, postalo je gotovo nemoguće da bilo tko drugi bude okrunjen kao najbolji igrač na svijetu.

Jose Mourinho imenovao

Morate ići natrag u 2007. godinu kada je posljednji put netko drugi sem Messija i Ronalda pokupio ovu prestižnu nagradu.

Da li bi je ove godine zaista mogao osvojiti netko drugi?

[su_euro_soccer_bonus]

Ronaldo je pokušao kopirati vrtoglavu 2016. godinu, što mu nije baš uspjelo u ovom trenutku. No, Barcelonin Messi je izgledao zaista dobro na početku sezone, ali i on nije baš uspio da postigne nešto kao prethodnih sezona. Sve u svemu, sezona još uvijek nije završena i zaista ima još mnogo do kraja.

Jose Mourinho je umjesto ovog dvojca ubacio još jedno ime u šešir – što mislite tkoga je imenovao? Pa, naravno, Zlatana Ibrahimovića.

Manchester Unitedov napadač je u nevjerojatnoj formi od dolaska na Old Trafford prošlog ljeta i sada vodi na listi strijelaca sa 26 golova ove sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

To je više nego bilo koji drugi igrač u Premier ligi, tako da je više nego dovoljno dokaza koji ukazuju da bi on mogao biti jedan od glavnih konkurenata za ovu prestižnu nagradu, barem sa Mourinhovog gledišta – što je zaista iznenađujuće po prvi put u njegovoj karijeri.

U očima Mourina, Ibrahimović je učinio više nego dovoljno i da za zaslužuje biti u konkurenciji.

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!