NaslovnicaVijestiJose Mourinho otkrio šta će se desiti sa Lukakuom kada se vrati...

Jose Mourinho otkrio šta će se desiti sa Lukakuom kada se vrati Ibrahimović

Jose Mourinho otkrio šta će se desiti sa Lukakuom kada se vrati Ibrahimović! S obzirom na to kako je Manchester United započeo sezonu, lako je zaboraviti na  Zlatana Ibrahimovića i njegovih 28 golova prošle sezone. Legendarni Šveđanin, 35, se vraća nakon ozbiljne ozljede koljena koju je pretrpio protiv Anderlechta prošlog marta a nada se povratku na travnjak oko Božićnih praznika.

Jose Mourinho otkrio šta će se desiti sa Lukakuom

U njegovoj odsutnosti, Crveni đavoli su potpisali Romelu Lukaku za 75 milijuna funti iz Evertona, a belgijski reprezentativac je odmah počeo vraćati uloženi novac, te se je Mourinhu odužio golovima.

Sa 10 golova u prvih devet utakmica, Lukaku je najbolji igrač Uniteda, ekipe koja je još uvijek bez poraza, a trenutno djele prvo mjesto u Premier Ligi  sa ekipom Manchester Cityja.

>> Didier Deschamps objasnio zašto Martial nije pozvan u reprezentaciju Francuske

Marcus Rashford i Anthony Martial također su do sada bili u senzacionalnoj formi, a teško je predvidjeti gdje će Jose Mourinho pronaći mjesto za Zlatana Ibrahimovića kada se konačno vrati poslije povrede. Čini se da je Mourinho planira jednostavno rotirati Lukakua i Zlatana kada Ibra bude u potpunosti spreman.

[su_no1forfootball]

“Gledaj, bez Zlatana ne možemo rotirati napadače, pogotovo zato što Marcus Rashford igra i na drugim pozicijama u timu”, rekao je Mourinho novinarima.

“Dakle, do trenutka kada se ne vrati Zlatan, ne možemo razmišljati o odmoru za Lukakua. Ne možemo to učiniti. Lukaku sada mora igrati jer nema zamjene a tako će biti sve dok se Zlatan ne vrati. ”

Na pitanje da li bi Mourinho cijenio hoće li selektor reprezentacije Belgije Roberto Martinez odmarati Lukakua s obzirom da su se već kvalificirali na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Rusiji, Mourinho je rekao da to nije njegova odluka.

“Belgija je Robertova odgovornost i njegova je odluka da će igrači da igraju ili ne”, dodao je Mourinho.

[su_live_koeficijenti]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!